Zülfü Livaneli, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığı iddiasını yalanladı

koronavirüs
Zülfü Livaneli, koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığı iddiasını yalanladı

Yakın zamanda ABD'den dönen Zülfü Livaneli, koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve ailesiyle birlikte hastanede karantina altında tutulduğu iddiasını yalanladı. Livaneli, "Evdeyiz, hepimizin sağlığı yerinde," dedi...

Serenad romanının İngilizce baskısının ABD'de yayımlanması vesilesiyle tanıtım turu için bu ülkede bulunan Zülfü Livaneli, dönüşüyle ortaya atılan koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığı ve ailesiyle birlikte hastanede karantina altında tutulduğu iddiasının asılsız olduğunu duyurdu.

"Evdeyiz, hepimizin sağlığı yerinde," diyen Livaneli'nin basına gönderdiği açıklama şöyle: 

"Serenade for Nadia adıyla ABD'de yayımlanan romanımın tanıtım çalışmaları kapsamında eşim ve kızımla birlikte bulunduğumuz ABD'den geçtiğimiz günlerde döndük. Koronavirüs salgınının tüm dünyayı tehdit ettiği bugünlerde, yetkililerin uyarıları doğrultusunda hem kendi sağlığımızı hem de çevremizi ve toplumu korumak adına gerekeni yaparak kendimizi 14 gün boyunca evimizde karantina altına aldık. Hepimizin sağlığı yerinde, bugünlerde hepimizin yapması gerektiği üzere sosyal mesafeyi korumaya devam edeceğiz. İlginiz için teşekkür ederim."

Zülfü Livaneli koronavirüs