Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM, yılın son ayına hızlı giriyor. Yenilenen koreografisi ve tasarımıyla Sertab'ın Müzikali'nden All Night Long performansına, Hakan Bahar'ın yeni projesi Cazino'dan Vendredi sur Mer konserine aralık ayına sıkı bir başlangıç yapacaksınız...

2-8 Aralık haftasında Zorlu PSM'nin programı şöyle: 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE/2 ARALIK/21.00 

Youtuber İbrahim Selim, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programında Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlıyor.

SERTAB'IN MÜZİKALİ/2 ARALIK/21.00 

Sertab'ın Müzikali, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla izleyiciyle buluşuyor. Müzikalin koreografisi, Beyhan Murphy tarafından yenilendi. 1967'den bugüne 200'den fazla Broadway yapımında ışık tasarımcısı olarak çalışan Tony ödüllü Ken Billington da ilk kez Türkiye'ye gelerek gösteriye kendi dokunuşunu kattı. 

GERÇEK/5 ARALIK/20.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 1

Fransız yazar Florian Zeller'ın eserinden uyarlanan Gerçek, dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alıyor. Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder'in rol aldığı oyunun yönetmeni Mehmet Ergen.  

ÇOK DA FİFİ (STAND UP)/5 ARALIK/21.00 

"Hayatla dalga geçmezsek vallahi çatlarız," diyen beş kadının kurduğu Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, kendi kişisel mizahlarının yanı sıra kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyor. 

VENDREDI SUR MER/5 ARALIK/21.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 2

Hit şarkıların da yer aldığı, karakteristik tarzıyla çıkardığı son albümü Premiers émois ve samimi sesiyle Vendredi sur Mer, Türkiye'de ilk kez izleyici karşısında...

CEREN GÜNDOĞDU/6 ARALIK/21.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 3

Dinleyenleri vedalar ve yarım kalanlar arasında bir yolculuğa çıkaran sözü ve müziği kendine ait şarkılarıyla melankolik, romantik ve samimi bir müziğin izini süren, alternatif pop'un yükselen ismi Ceren Gündoğdu, 6 Aralık'ta Zorlu PSM'de. 

THE ARISTOCRATS/6-7 ARALIK/21.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 4

The Aristocrats, enstrümantal rock-füzyonun en iyi temsilcilerinden. Dirty rock, folk ve cazı harmanlayan grup, dördüncü stüdyo albümleri You Know What…? ile iki gece peş peşe İstanbullu seyirciyle buluşacak.  

CAZİNO: HAKAN BAHAR/7 ARALIK/21.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 5

Hakan Bahar, modayı, nostaljiyi, bir dönemin estetik kültürünü ve müziğini harmanlıyor. Bahar, bu kez moda ve müziğin, caz tınılarına da dokunduğu yeni projesi Cazino ile çağdaş bir gazino vaadiyle izleyici karşısına çıkacak.  

HAAi (ALL NIGHT LONG SET)/7 ARALIK/23.55 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 6

Kuvvetli perküsyonlardan sıkça faydalanan HAAi, dinleyenleri içine çeken stili ile house, tekno, afro, acid, disco ve alışılmadık dünyevi sesler konusunda oldukça yetenekli. HAAi, 7 Aralık gecesi All Night Long Set'i ile Zorlu PSM'de... 

Zorlu PSM Zorlu PSM'de bu hafta