Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bu hafta stand-up'tan tiyatroya, konserden müzikale doyurucu bir program sanatseverleri bekliyor yine. Bu haftanın bombası, New Model Army konseri...

25-30 Kasım arasında Zorlu PSM'nin programı şöyle:

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE/25 KASIM/21.00  

Youtuber İbrahim Selim, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programında Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlıyor.   

MAHSUSCUKTAN STAND UP/BUSE SİNEM İREN/26 KASIM/21.00  

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 1

Kısmet Show, BKM Açık Mikrofon, Tuz Biber Show, Gelecek Evde ve Türkiye'nin ilk kadın stand-up grubu Çok da Fifi Hatunlar Stand-Up gibi gruplarla sahne alan Buse Sinem İren, bu kez tek kişilik gösteriyle izleyicinin karşısında.   

BEYOND BOLLYWOOD/26-27-28-29-30 KASIM–01 ARALIK   

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 2

Binden fazla kostüm, yetenekli dansçılarından oluşan dev kadro ve ışıl ışıl bir dünya... Bollywood'un otantik coşkusuna ortak olmaya hazır mısınız? Beyond Bollywood, 26 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Zorlu PSM'de...  

Etkinlik Saatleri:  

26-27-28-29 Kasım: 21.00 

30 Kasım: 15.00/20.00 

1 Aralık: 14.30/19.30  

DAMDAKİ KEMANCI/26 KASIM/20.30  

Binnur Kaya ile Mehmet Ali Kaptanlar'ın başrollerini paylaştığı müzikal, kalabalık oyuncu kadrosuyla tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.  

FLAPPER SWING/27 KASIM/21.00  

Akustik caz grubu Flapper Swing, repertuarında D.Reinhardt besteleri ve 1920-30'ların caz standartlarına yer veriyor.   

DARK NIGHT: LEBANON HANOVER, RENDEZ-VOUS, BREK/27 KASIM/20.30  

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 3

"Dark Night" serisi, bu kez Larissa Iceglass ve William Maybelline'in kurduğu Lebanon Hanover, Fransa sahnelerinden tüm Avrupa'ya koşan post-punk ve new wave grubu Rendez-Vous ve dream pop, synth popi, new wave ve krautrock türlerini harmanlayan Brek'in ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 

SU İDİL/28 KASIM/21.00  

Caz, R&B ve soul müzikle 2010'dan beri sahnelerde olan Su İdil, Zorlu PSM'de. İdil'e bu konserde gitarda Onur Aymergen, piyanoda Çağrı Sertel, basta Ozan Musluoğlu ve davulda Turgut Alp Bekoğlu eşlik ediyor.  

CINGI PERFORMS QUEEN/28 KASIM/21.30  

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 4

Selçuk Sami Cingi ve Ahmet Tekneci'nin Queen grubunun müzikal mirasını yaşatmak ve yüceltmek amacıyla oluşturduğu Queen Tribute projesi, 10 yıldır müzikseverlerin karşısında. Grup, izleyicilerine Queen şarkılarının özlerini ve nüanslarını koruyarak tasarlanmış 2 saatlik bir repertuar sunuyor.   

EMİR ERSOY "RHYTHMIC HANDS"/29 KASIM/21.30  

Emir Ersoy'un piyano ve perküsyonun enerjisini birleştirdiği projesi Rhythmic Hands, heyecan verici bir performans vaadi sunuyor. Türkiye'nin önemli basçılarından Caner Üstündağ ile Kübalı davulcular William Cardoso, Adrian Gustavo ve Aleixi Contreras, sahnede Ersoy'un yanında olacak.   

MONO/29 KASIM/20.00  

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 5

Post rock türünün günümüzdeki en önemli temsilcilerinden Japon grubu MONO, İstanbullu izleyiciyle buluşuyor. Grup, deneysel rock, shoegaze, modern dönem klasik müzik, noise ve minimalism türlerini de kapsayan geniş bir müzikal spektruma yayılan müzik tarzıyla dikkat çekiyor.  

NEW MODEL ARMY/30 KASIM/21.30  

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 6

Post-punk, folk-rock, politik-rock, goth ve metal gibi farklı alt kültürlerden etkilense de bir etikete ait olmayı her zaman reddeden New Model Army, zamansız olmayı başaran bir grup. Ana vokal ve gitarda Justin Sullivan, davulda Michael Dean, klavyede ve gitarda Dean White, gitarda Marshall Gill ve basta Ceri Monger'dan oluşan grup, bir kez daha İstanbul'da...  

AYSUN VE ALİ KOCATEPE "KÜÇÜK BİR AŞK MASALI"/30 KASIM/21.30  

Ben Sana Vurgunum, Melankoli, Çocuklar Gibi, Dağlar, Küçük Bir Aşk Masalı, Geberiyorum, Hey Gidi Dünya Hey... Ali-Aysun Kocatepe çifti, 30 Kasım'da uzun yıllara yayılan bestelerini bir kez daha çalıp söylemeye hazırlanıyor. İkiliye Mete Çelik Trio eşlik edecek... 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi New Model Army Zorlu PSM Zorlu PSM'de bu hafta