Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bu hafta da program yoğun ve ilgi çekici. Kalben'den Karsu'ya, Alice Müzikali'nden saykedelik hard rock grubu Naxatras'a dolu dolu bir program katılımcıları bekliyor.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bu hafta yine dolu dolu bir program katılımcıları bekliyor. Haftanın programına birlikte bakalım: 

KALBEN GERÇEK ADINIZ MI? & AKUSTİK BAND

21 EKİM/21.00  

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 1

2014'te sadece gitar eşliğinde seslendirdiği Sadece şarkısının video kaydıyla kısa zamanda şöhrete kavuşan Kalben, çıkışını sürdürüyor. Şarkıcı, yarın akşam seyircilerinin sorularıyla şekillenecek, muhabbet ve müzikle dolu bir buluşmaya imza atmaya hazırlanıyor. 

ALICE MÜZİKALİ

21 EKİM/21.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 2

Alice Harikalar Diyarında'nın çağdaş müzikal yorumu Alice, ikinci yılında yine kapalı gişe oynuyor. Müzikalde ilk kez sahne deneyimi yaşayan Serenay Sarıkaya ile Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız başrollerde. 

ÇOK DA FİFİ

22 EKİM/21.00 

"Hayatla dalga geçmezsek vallahi çatlarız!" diyen beş kadından oluşan Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, kendi kişisel mizahlarının yanı sıra kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyor. 

KARSU

22 EKİM/21.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 3

Yeni albümü ve yeni repertuarıyla Karsu, ilk konserini Zorlu PSM ve Atlantis iş birliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında veriyor. 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE

23 EKİM/21.00 

YouTube'da yayınladığı içeriklerle kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, "İbrahim Selim ile Bu Gece" adlı yeni programında Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

NAXATRAS

24 EKİM/20.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 4

Kayıt, mix ve mastering sırasında sadece analog makineler kullanımıyla vintage dokunuşlar taşıyan saykedelik hard rock grubu Naxatras, canlı performanslarında yansıttıkları yüksek enerjileriyle dinleyicilerin gönlünü kazanıyor. 2012'de kurulan grup, progresif ve saykedelik rock, funk, cazı görsel şovlarıyla harmanlıyor. 

ESRA ZEYNEP YÜCEL

24 EKİM/21.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 5

Stanford Jazz Akademisi'ne kabul edilen sayılı müzisyenden biri Esra Zeynep Yücel. Yücel'e 24 Ekim akşamı piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, kontrbasda Ozan Musluoğlu, trompette Efe Gazi ve davulda Fırtına Kral eşlik edecek. 

ŞİRİN SOYSAL

25 EKİM/21:30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 6

2017'de Boğaziçi Müzik Ödülleri'nde Yılın Caz Sanatçısı seçilen Şirin Soysal, kendi bestelerini seslendireceği repertuarıyla sahnede olacak. 

GIOLI & ASSIA

25 EKİM/23.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 7

İtalya'nın gözde isimleri Giolì & Assia, indie pop'tan afro house'a uzanan farklı türleri bir araya getiriyor.

KÜRŞAD DENİZ QUARTET FEAT. SİBEL KÖSE

26 EKİM/21.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 8

Hem yerel hem de uluslararası sahnenin değerli isimleriyle performanslar sergileyen Kürşad Deniz Quartet ile Sibel Köse'yi buluşturan konser, yoğun bir müzikal yolculuk vaat ediyor.

HALLOWEEN PARTY-BLOODY TECHNO W/ SAMA

26 EKİM/23.00

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 9

Filistin'in öncü DJ'lerinden SAMA, Cadılar Bayramı konseptiyle sahnede.

DAMDAKİ KEMANCI

27 EKİM/20.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 10

Binnur Kaya ile Mehmet Ali Kaptanlar'ın başrollerini paylaştığı müzikal, kalabalık oyuncu kadrosuyla Zorlu PSM'de...

Zorlu Performans Sanatları Merkezi Zorlu PSM Kalben Karsu Alice Müzikali