"Zemheri" 7. bölüm: Firuze, yeni bir sınavla karşı karşıya

Zemheri, 7. bölümüyle izleyici karşısında bu akşam. Geleceğe dair masum hayaller kuran Ayaz ile Firuze, bir kez daha Ertan'ın acımasızlığıyla yüzleşiyor...

Zemheri, 7. bölümüyle ekranda:

Firuze, henüz babasının kurtulmasına sevinmeye fırsat bulamadan kendini Elvan'ın özgürlüğü için yeni bir mücadelenin başlangıcında bulur. Üstelik önündeki engel yine Ertan'dır.

"Zemheri" 7. bölüm: Firuze, yeni bir sınavla karşı karşıya - Resim : 1

Safiye, yaptığı seçimin bedelini ödemeye başlamıştır. Bu durum, Ayaz ve Berrak'ı geri dönüşü olmayan bir yola sokmak üzeredir. Ancak Berrak asla vazgeçmeye niyetli değildir. Ayaz'ı kaybetmemek için yeni bir planın peşindedir.

"Zemheri" 7. bölüm: Firuze, yeni bir sınavla karşı karşıya - Resim : 2

Ayaz ise, Firuze ile önlerindeki bütün engellerin kalktığını düşünmekte ve gelecekle ilgili masum hayaller kurmaktadır ancak Ertan yüzünden yolları yine beklemedikleri bir yöne doğru ilerleyecek, bu kez yıkım daha da acımasız olacaktır... 

"Zemheri" 7. bölüm: Firuze, yeni bir sınavla karşı karşıya - Resim : 3

Senaryosu Sema Ergenekon'a ait Zemheri'de Ayça Ayçin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor başlıca rolleri üstleniyor.

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse usta isim Hilal Saral...

"Zemheri" 7. bölüm: Firuze, yeni bir sınavla karşı karşıya - Resim : 4

Zemheri