"Zemheri" 3. bölüm: Ayaz, yol ayrımında

Ayça Ayşin Turan'la Alperen Duymaz'ın başrollerini paylaştığı Zemheri, bu akşam 3. bölümüyle izleyici karşısında. Firuze ile Ayaz arasındaki büyük hesaplaşma, Ayaz'ı bir yol ayrımına getiriyor. Ayaz, hangi yoldan gidecek dersiniz?

Zemheri, 3. bölümüyle ekranda: 

Firuze, babasının hapse girmesinde Ayaz'ın da parmağı olduğunu anladığında büyük bir yıkım yaşar. İçindeki aşk ve öfke birbirleriyle savaşırken Ayaz, vicdan azabı içindedir. 

"Zemheri" 3. bölüm: Ayaz, yol ayrımında - Resim : 1

Firuze'nin babasını kurtarmak için Demirkan Holding'e dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Bunun için Ertan'ı ikna etmenin bir yolunu bulmak zorundadır. 

"Zemheri" 3. bölüm: Ayaz, yol ayrımında - Resim : 2

Ayaz'ın Firuze'nin yüzüne bakacak gücü, Firuze'nin de Ayaz'ın sesini duymaya tahammülü yoktur. İkili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. 

"Zemheri" 3. bölüm: Ayaz, yol ayrımında - Resim : 3

Yaşar Pınar'ın kurtuluşu, Ayaz'ın iki dudağı arasındadır artık. Ya konuşup Firuze'nin babasını kurtaracak ya da susup annesinin özgürlüğü karşılığı verdiği sözü tutacaktır... 

"Zemheri" 3. bölüm: Ayaz, yol ayrımında - Resim : 4

Senaryosu Sema Ergenekon'un elinden çıkan Zemheri'de başlıca rolleri Ayça Ayçin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor üstleniyor. 

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse usta isim Hilal Saral...

"Zemheri" 3. bölüm: Ayaz, yol ayrımında - Resim : 5

Ayça Ayşin Turan Alperen Duymaz Zemheri