Zeki Demirkubuz 'bugüne kadar yapılmış en iyi filmi' ve 'en etkileyici oyunculuğu' açıkladı

Haberglobal.com.tr
Kültür Sanat haberleri sinema
Zeki Demirkubuz 'bugüne kadar yapılmış en iyi filmi' ve 'en etkileyici oyunculuğu' açıkladı

Bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğu açıklayacağını duyuran yönetmen Zeki Demirkubuz, gündem olan mesajından sonra sözünü ettiği filmi ve yönetmeni bugün paylaştı.

Yönetmen Zeki Demirkubuz 3 Mart'ta sosyal medyadan paylaşım yaparak en iyi film ve en etkileyici oyunculuğu açıklayacağını duyurdu. Demirkubuz, gündem olan mesajından sonra sözünü ettiği filmi ve yönetmeni bugün açıkladı.  

Demirkubuz 3 Mart'taki mesajında şu ifadeleri kullanmıştı: "Entellektüel dayatmalar, sanatsal komplekslerden kurtulup meseleyi basitleştirdikçe, insan neyi sevip neyi sevmediğini, neye inanıp neye inanmadığını daha iyi anlıyor. Bana göre bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğa karar verdim, yarın akşam söyleyeceğim."

Ünlü yönetmen bugün sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım daha yaptı. Demirkubuz paylaşımında yönetmenliğini Kenneth Lonergan'ın yaptığı 2016 çıkışlı Manchester Bye The Sea (Yaşamın Kıyısında) filminin afişini paylaşarak "Acının destanı yazılır, kederin yüzü çizilir mi… Bu adamlar yapmış. Biri yazmış, biri çizmiş. Kenneth Lonergan, Casey Affleck" ifadelerini kullandı.

Zeki Demirkubuz 'bugüne kadar yapılmış en iyi filmi' ve 'en etkileyici oyunculuğu' açıkladı - Resim : 1

MANCHESTER BY THE SEA KONUSU

2016 tarihli Manchester by the Sea (Yaşamın Kıyısında) filminin başrollerinde Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Gretchen Mol ve Lucas Hedges yer alıyor.

Film, abisinin ölümü üzerine Massachusetts'e giden ve abisinin vesayeti yeğenine bakmak zorunda olan boşanmış bir adamın hikayesini konu edinmektedir.

Ben Affleck'in kardeşi olan Casey Affleck oyunculuğuyla Oscar'da En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Film En İyi Özgün Senaryo dalında da ödül kazandı.