"Yüzüklerin Efendisi", Yeni Zelanda'dan vazgeçmedi

Amazon Prime için TV'ye uyarlanan Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi), sinema filmlerinde olduğu gibi Yeni Zelanda'da çekilecek. Dizinin 2020'ye yetiştirilmesi planlanıyor.

Yüzüklerin Efendisi, köklerini terk etmiyor.

Popüler roman serisinden bu kez Amazon Prime için televizyona uyarlanacak Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings), Yeni Zelanda'nın bereketli topraklarında çekilecek. Tıpkı milyonların izlediği sinema filmlerinde olduğu gibi...

J.R.R. Tolkien'in çoksatan serisinin televizyon ekranını ziyaretiyle ilgili haberler ilk duyulduğu andan beri heyecan büyük ama diziye dair çok fazla bir bilgi yok henüz.

"Yüzüklerin Efendisi", Yeni Zelanda'dan vazgeçmedi - Resim : 1

Dizinin arkasında Patrick McKay ve J.D. Payne'in olduğunu biliyoruz. Game of Thrones'un senaristlerinden Bryan Cogman da danışman sıfatıyla ekipte.

İlk iki bölümü Jurassic World: Fallen Kingdom ile tanınan J.A. Bayona yönetecek. Bayona, aynı zamanda yapımcılardan da biri.

Oyuncu kadrosunda kesinleşen iki isim var şimdilik: Markella Kavenagh ve Will Poulter.

İzleyiciyi " Yüzük Kardeşliği" döneminin öncesine; Orta Dünya'nın bir zaman dilimi olan İkinci Çağ'a götürecek dizinin 2020'ye yetiştirilmesi planlanıyor...

Amazon Prime TV uyarlaması Lord of the Rings Yüzüklerin Efendisi Yeni Zelanda