Yüzüklerin Efendisi animesi The War of the Rohirrim"den ilk görseller geldi!

HABER MERKEZİ
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Kültür Sanat haberleri
Yüzüklerin Efendisi animesi The War of the Rohirrim"den ilk görseller geldi!

Yüzüklerin Efendisi anime filmi The War of the Rohirrim için ilk detaylar ve görseller yayınlandı. Böylelikle Orta Dünya'nın bu anime versiyonunun nasıl gözükeceğine dair net fikir sahibi olunabildi.

Rohirrim Savaşı'nı konu alan animasyon filmden ilk kareler yayınlandı! New Line Cinema ve Warner Bros., orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden 150 yıl öncesini konu alan animasyon uzun metrajlı film "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim"den ilk kareleri paylaştı.

Yönetmenliğini Kenji Kamiyama'nın üstlendiği film, Frodo'nun Tek Yüzüğü yok etme arayışından yüzlerce yıl öncesini hikayenin ortasına koyup ele alıyor ve Miğfer Dibi'nin kurucusu Helm Hammerhand'in (Brian Cox) ve kızı Hèra'nın bir evlilik teklifini reddetmesiyle başlayan savaşın hikayesini anlatıyor.

Yüzüklerin Efendisi animesi The War of the Rohirrim"den ilk görseller geldi! - Resim : 1

İlk bakış fotoğraflarında Cox'un karakteri Helm Hammerhand, aralarında yeni tanıtılan karakterler Héra (Gaia Wise), Haleth ve Hama'nın da bulunduğu aile üyeleriyle birlikte oturuyor.

Entertainment Weekly tarafından özel olarak paylaşılan bir başka görselde Héra'nın kılıç tuttuğu ve savaş hazır olduğu görülüyor. Ayrıca filmin kötü karakteri Wulf (Luke Pasqualino) da görsellerde yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi animesi The War of the Rohirrim"den ilk görseller geldi! - Resim : 2

Yeni görüntüler, "The War of the Rohirrim"in nispeten tanıdık bir anime tarzına sahip olacağını, ancak aynı zamanda filmin Peter Jackson'ın sevilen üçlemesinden öğeler de içereceğini doğruluyor.

"The Lord Of The Rings: The War Of Rohirrim" 13 Aralık'ta sinemalarda!

Yüzüklerin Efendisi animesi The War of the Rohirrim"den ilk görseller geldi! - Resim : 3