Yunan diva Haris Alexiou'dan kötü haber, şarkı söylemeyi bıraktı

Yunan diva Haris Alexiou'dan sadece hayranlarını değil tüm müzikseverleri üzecek bir haber geldi. Türkiye'de de çok sevilen Alexiou, "Sesim artık beni dinlemiyor," diyerek şarkı söylemeyi bıraktığını açıkladı...

Türk müzikseverlerin yakından tanıdığı Yunan diva Haris Alexiou, katıldığı bir televizyon programında üzücü haberi verdi. 

"Tamamen şarkı söylemekten uzaklaştım. Eskisi gibi söyleyemiyorum. Eğer bunu iyi yapamıyorsam devam etmeyi asla kabul edemem," diyen Alexiou, sesiyle ilgili sorundan bahsetti ve ekledi: "Bunda benim de payım var. Eskisi gibi performans sergileyemediğimi fark edince, sesimi daha da zorladım ancak sesim artık beni dinlemiyor."

"Bu yüzden artık şarkı söylemeyi bırakmam daha doğru," ifadesini kullanan sanatçı, bu kararı çok zor aldığını vurguladı. 

Bugüne kadar 30 platin ve 13 altın plak kazanan sanatçı, 70'li yılların başından beri Yunan müziğinin en önemli temsilcilerinden biri.

Defalarca Türkiye'de konser veren İzmir kökenli ikonik şarkıcı, Türkçeye uyarlanan ve Sezen Aksu'dan Yeni Türkü'ye birçok ünlü isim ve grup tarafından seslendirilen Olmasa Mektubun, Maskeli Balo ve Telli Telli gibi unutulmaz şarkıların müziklerine de imza atmıştı.