Yeni "Game of Thrones" dizisi, Targaryen Hanedanı'nı odağına alabilir

Öykünün "Game of Thrones" macerasının 300 yıl öncesinde geçtiği yeni bir dizi mi geliyor? Targaryenleri odağına alan yeni dizi hakkında pek çok haber var ama HBO, henüz bir açıklama yapmış değil. Bekliyoruz...

Tüm zamanların en popüler dizilerinden Game of Thrones mayıs ayında final yaptığında boşluğa düşenler, bu haber sizin için!

Yakından takip edenler, izleyiciyi fenomen dizinin binlerce yıl öncesine götürecek yeni bir yapımın yolda olduğunu biliyor. Naomi Watts'ın başrolde olduğu yeni dizi, halen prodüksiyon aşamasında. İsmi ve yayın tarihi henüz belli değil. 

Yayıncı HBO'nun öykünün başka bir aşamasını beyaz cama taşıyacak ikinci bir diziyle daha ilgilendiğine dair haberler geldi dün. 

George R. R. Martin'in Fire & Blood romanına dayanacak yeni yapımda öykü, sekiz sezon süren Game of Thrones'un 300 yıl öncesinde geçiyor ve Daenerys Targaryen'le (Emilia Clarke) Jon Snow'un (Kit Harington) ataları Targaryenleri odağına alıyor.

Yeni "Game of Thrones" dizisi, Targaryen Hanedanı'nı odağına alabilir - Resim : 1

Projenin arkasında Martin'in yanı sıra Colony dizisinin yaratıcısı Ryan Condal var. 

HBO'dan henüz resmi bir açıklama gelmediğini ekleyelim...

Game of Thrones Targaryenler Targaryen Hanedanı HBO George R. R. Martin Daenerys Targaryen Emilia Clarke Jon Snow Kit Harington