Yeni dizi "Tutunamayanlar", ekran serüvenine bu akşam başlıyor

Doğu Demirkol ile Ece Çeşmioğlu'nun başrollerde olduğu, onlara Zafer Algöz'den Asuman Dabak'a önemli isimlerin eşlik ettiği yeni dizi Tutunamayanlar ile tanışma vakti... İlk bölüm, bu akşam ekrana geliyor.

Güçlü kadrosu ve ilginç hikâyesiyle dikkat çeken Tutunamayanlar, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Absürt komedinin genel öyküsü şöyle: 

Yeni dizi "Tutunamayanlar", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 1

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık, gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi üzerine her şeyini kaybeden İrem'e âşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle onun yaşadığı mahalleye yerleşip mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık'sa günün birinde tutucu ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la karşılaşır. İlham Perisi'nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız kalmaya mahkûm birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır...

Yeni dizi "Tutunamayanlar", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 2

Genel itibarıyla efsanevi dizi Leyla ile Mecnun'u anımsatan Tutunamayanlar'ın senaryosu, Mustafa Karataş ile Osman Nail Doğan'a ait.

İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film ortak projesinde kadro şu isimlerden oluşuyor: Doğu Demirkol (Tarık), Ece Çeşmioğlu (İrem), Zafer Algöz (İlham Perisi İlhan), Asuman Dabak (Cemile), Yeliz Kuvancı (Ayşe), Şinasi Yurtsever (Hicabi), Hande Katipoğlu (Belgin), Bora Akkaş (Yağız), Barış Yıldız (Şair Lütfü), Uğur Serhan (Hikmet), Dilek Çelebi (Nurdagül) ve Dilhan Nazözgülüş (Eylem). 

Osman Nail Doğan ile Murad Zaloğlu'nun yönettiği Tutunamayanlar, ilk bölümüyle bu akşam TRT1'de...

Yeni dizi "Tutunamayanlar", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 3

Doğu Demirkol Ece Çeşmioğlu Tutunamayanlar yeni dizi TRT