Yeni dizi "Kuzey Yıldızı", ilk bölümüyle bu akşam ekranda

Yeni dizi Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, ekran serüvenine bu akşam başlıyor. Deneyimli oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizide Aslıhan Güner ile İsmail Demirci başrollerde...

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın genel konusu şöyle: 

Kuzey'le Yıldız, bir köprünün üzerindeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey'i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Yıldızla sözlenip üniversite okumaya İstanbul'a gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur olmasına ama Yıldız'a yaşattığını tam 20 sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir.  

Yeni dizi "Kuzey Yıldızı", ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 1

Kuzey, yıllar önce binbir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orada kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir.

Yeni dizi "Kuzey Yıldızı", ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 2

İşin içine bir de; biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Yeni dizi "Kuzey Yıldızı", ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 3

Kuzey'i ne kendi ailesi ne de diğer köylüler kabul eder. Yıldız da bulduğu her fırsatta Karadeniz'i Kuzey'e dar etmektedir. Yıldız ne yaparsa yapsın, dövse de sövse de hıncını alamaz. İçindeki küllenmek bilmeyen öfke, daha da alevlenmiştir.  

Kuzey'in tek bir lafıyla bu alev ya sönecek ya da tüm Karadeniz'i yakacak bir yangına dönüşecektir. Her şey, Kuzey'in iki dudağının arasındadır.

Yeni dizi "Kuzey Yıldızı", ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 4

Başrollerde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'yi izleyeceğimiz, onlara Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi deneyimli isimlerin eşlik ettiği dizinin yönetmeni Ersoy Güler. 

Yeni dizi "Kuzey Yıldızı", ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 5

Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Kuzey Yıldızı yeni dizi dizi diziler fragmanlar Kuzey Yıldızı-İlk Aşk Aslıhan Güner İsmail Demirci