Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için karar verildi

Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için karar verildi

FOX TV'de yayınlanan ve salgın nedeniyle çekimleri durdurulan Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için bayram sonrası sete çıkma planı iptal edildi. Yapım şirketinin sahibi Fatih Aksoy, salgın devam ettiği için sezonu kapatma kararı aldı.

Koronavirüsün yayılmasını önlemek için kalabalık ekiplerin çalıştığı dizilerin çekimleri durdurulmuştu. Çekimleri durdurulan dizilerin başında ise FOX TV'de yayınlanan Medyapım imzalı Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri vardı. Bayram sonrası sete çıkması planlanan diziler için yeni bir karar verildi.

ÜÇ DİZİ İÇİN ERKEN SEZON FİNALİ

Yapım şirketinin patronu Fatih Aksoy, koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu bitirme kararı aldı. Ramazan Bayramı sonrası sete çıkması planlanan ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri için sezon erken kapanacak.

BARAJ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TV100'de yer alan habere göre: Yayın hayatına yeni başlayan Baraj dizisi, 24 Temmuz'da sete çıkacak. Diğer diziler de yaz sonunda çekimlerine başlayacak. Fatih Aksoy "Bu sezon bizim için bitti artık" dedi.

Öğretmen dizisi Yasak Elma dizisi Baraj dizisi