'Yalan Rüzgarı'nın efsane oyuncusundan kötü haber! Kanser olduğunu açıkladı

Kültür Sanat haberleri
'Yalan Rüzgarı'nın efsane oyuncusundan kötü haber! Kanser olduğunu açıkladı

Türkiye'de 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinde Victor Newman karakterine hayat veren oyuncu Eric Braeden, kansere yakalandığını açıkladı.

ABD'de 70'li yıllarda başlayan ve Türkiye'de 90'lı yıllarda fenomen haline gelen 'Yalan Rüzgarı' (Young and the Restless) dizisinin oyuncusu Eric Braeden, kansere olduğunu açıkladı.

1980'den itibaren diziye dahil olan ve Victor Newman karakterine hayat veren Braeden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastalığından ve tedavi sürecinden bahsetti.

Instagram'da video yayınlayan 82 yaşındaki Alman asıllı Amerikalı oyuncu, prostatıyla ilgili sorunlar yaşadığını ve nasıl tedavi edileceğini görüşmek üzere bir üroloğa gittiğini söyledi.

'Yalan Rüzgarı'nın efsane oyuncusundan kötü haber! Kanser olduğunu açıkladı - Resim : 1

Önerilen tedavi sonrası sorunun daha da kötüleştiğini belirten aktör, ikinci doktor görüşmesinde kanser teşhisi konulduğunu açıkladı. NTV'nin haberine göre Braeden, "Doktorlar 'yüksek dereceli kanser hücreleri' bulduktan sonra tedavi görmeye başladım" dedi.

Altı hafta boyunca göreceği tedavi sürecinde oyunculuğa devam etmeyi planladığını açıklayan aktör, "Yakında tekrar formda olacağım” ifadesini kullandı.  Braeden neden konuşma ihtiyacı hissettiğini açıklarken, "Bu kadar kişisel olmaktan nefret ediyorum ama bence bu, bunu dinleyebilecek veya dinlemeyebilecek bazı yaşlı erkekler için iyi olabilir" dedi.

'Yalan Rüzgarı'nın efsane oyuncusundan kötü haber! Kanser olduğunu açıkladı - Resim : 2

'Yalan Rüzgarı', ilk olarak 26 Mart 1973 tarihinde Amerikan televizyon kanalı CBS'de yayınlanmaya başladı. 

İlk yayın tarihinden bu yana pek çok kişi ve olayın gelip geçtiği dizi, Amerika'da hâlâ devam ediyor. Dizi, yayımlanmış olduğu süre boyunca pek çok TV ödülünün de sahibi oldu.

Kaynak: Haber Global TV

kanser