Yabani 21. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yabani Dizi Haberleri FOX Dizi izle
Yabani 21. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin yirmi birinci bölümü 6 Şubat 2024 Salı günü FOX'ta yayınlandı. Yabani'nin 21. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte FOX Yabani 21. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 20. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Yaman Ali, dedesinin ölümünden Serhan’ın sorumlu olduğuna emindir ve kanıt peşindedir. Şoförden öğrendikleri, Serhan’ın suç ortağının Şebnem olduğunu gösterir. Peki Yaman Ali, bu yola beraber çıktığı Rüya’nın annesinden şüphelendiği için ilişkilerinin çıkmaza sürüklenmesini göze alabilecek midir?

Yaman Ali’nin mahalle arkadaşlarıyla birlikte annesini Soysalanlar hanesinden almasının ardından bir sır perdesi daha aralanır. Neslihan evliliği boyunca kendini suçladığı her hatanın asıl mesulünün Serhan olduğunu öğrenmiştir. Alaz ve Çağla dahil tüm çocukları Neslihan’a kol kanat gerer, Serhan artık yalnız bırakılmıştır ve günahlarının bedelini ödemek zorundadır. Neslihan bu zor vakitte Güven’e sığınmak ister. Fakat eski aşıklar geçmişe dair defterleri açtıkları sırada karşılarına çıkan bir isim, hayatın gerçeklerini tokat gibi yüzlerine çarpacaktır.

FOX Yabani 21. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 6 Şubat günü yayınlanan 21. bölümünü ( yirmi birinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 21. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ