Winona Ryder iddiasını yineledi! Mel Gibson, anti-semitik ve homofobik mi?

Winona Ryder iddiasını yineledi! Mel Gibson, anti-semitik ve homofobik mi?

Winona Ryder ile Mel Gibson, 10 yıl sonra bir kez daha karşı karşıya. Ryder, Gibson'ın 90'lardaki bir partide yahudi ve eşcinsel karşıtı yorumlar yaptığı iddiasını yineledi. Aktörse 10 yıl önce olduğu gibi Ryder'ı yalan söylemekle suçladı...

Son olarak Stranger Things dizisinde rol alan ABD'li aktris Winona Ryder, 10 yıl önce GQ dergisine verdiği röportajda Mel Gibson hakkında birtakım iddialarda bulunmuştu.

Orada dile getirdiği iddiaları yeniden gündeme taşıdı oyuncu. 

Sunday Times'a konuşan Ryder, eşcinsel arkadaşı Kevyn Aucoin ile 1996'da kalabalık bir partiye gittiklerini, Mel Gibson'ın da orada olduğunu belirtti.

Ryder, içkili olan Gibson'ın yanlarına gelip yahudi ve eşcinsel karşıtı yorumlar yaptığını yineledi. Ryder'a göre Gibson eşcinsel arkadaşına "AIDS'e yakalanır mıyım?" diye sordu, konu yahudilere gelince de kurnazlıktan, hilekârlıktan dem vurdu.

Winona Ryder, Gibson'ın sonradan özür dilemeye çalıştığını da iddia etti. 

Mel Gibson, iddiaların yeniden gündeme gelmesi üzerine hemen menajeri aracılığıyla açıklama yaptı.

Aktör, Ryder'ın 10 yıl önce olduğu gibi yine yalan söylediğini, iddialarının gerçekle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını savundu. Özür dileme gibi bir durumun da asla yaşanmadığını belirten oyuncu, aksine o zaman yüzleşmek için Ryder ile görüşmek istediğini ama onun talebini reddettiğini açıkladı. 

Mel Gibson'ın yahudi ve eşcinsel karşıtlığıyla gündeme gelmesi yeni değil. Oyuncu, daha önce de çok kez anti-semitik ve homofobik açıklamalarıyla manşetlere taşınmıştı, belirtelim...

Winona Ryder Mel Gibson homofobik