Yelda Başaran Zayıflamak İster misiniz? Adını taşıyan kitabının imza günlerine başladı

Kültür Sanat haberleri
Yelda Başaran Zayıflamak İster misiniz? Adını taşıyan kitabının imza günlerine başladı

Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda Başaran, Oturduğunuz yerde Zayıflamak İster misiniz? Adını taşıyan kitabının imza günlerine başladı. Ünlü psikolog ve yazar Yelda başaran ilk imza gününü bir gastronomi şehri olan Gaziantep de gerçekleştirdi.

Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda başaran ,Artemis Yayınları etiketiyle çıkardığı Oturduğunuz yerde Zayıflamak İster misiniz? Adını taşıyan kitabının imza günlerine başladı.

Gaziantepli Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yelda Başaran, "Yeme bozuklukları danışmanlığı kimliğimle dünden bugüne yapmış olduğum azimli çalışmalarımı bir kitapla taçlandırdım. Tabi bu başarı hikayesinde beni yalnız bırakmayan özellikle kadın okuyucularıma teşekkür ederim .Kitabın bir bölümü kadınlara bir bölümü erkeklere özel önerilerden oluşuyor. Kadınları yaş aralıklarına göre çiçeklere benzetiyor onlara yaşlarına göre sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuklarında gerek fizyolojik gerekse psikolojik anlamda daha iyi hissetmeleri ve mutlu bir yaşam sürmeleri için rehberlik etmeye çalışıyorum .Bu sebeple bugün buraya Kitap imzası için gelen hanımları ellerimle çiçeklerden yaptığım taçlarla karşılayıp onlara sürpriz yapmak istedim . Çiçeklerinde psikolojik anlamda bizlere sunduğu huzur ve mutluluğun burada ki hanım okuyucularımıza mutluluk şeklinde yansıması beni de mutlu etti" dedi.

Yelda Başaran Zayıflamak İster misiniz? Adını taşıyan kitabının imza günlerine başladı - Resim : 1

Başaran "Kitap imzalatanların psikolojik terapi içeren sorularına imza bahane terapi şahane esprisiyle yaklaşırken kısa sürede bu kadar kişiyi dinlememiştim. Buda Yelda Başaran'dan hızlandırılmış seans olsun" ifadesinde bulundu.

Önümüzde ki günlerde imza günlerine devam edeceğini ve gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Yelda Başaran "Her imza günümde kitabın değişik bölümlerini anlatacağım. Amacım kitabı alıp okuyamayanlara da seslenip onlarında hayatlarına dokunmak . Benim imza günlerini gerçekleştirmek te ki asıl amacım sadece kitap imzalamak değil. Kitap ile kurulan etkili iletişim sayesinde kalplere ve zihinlere atılan imzadır. ‘’Başarı tesadüf değildir ‘’.önemli olan samimiyet .Ben bugüne kadar gerek sunduğum televizyon programlarında gerekse yazdığım kitap da hep samimi duygularla yaklaştım .Bugünkü imza günüde bu samimiyetin okuyucuya geçmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti" dedi.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Yelda Başaran Gaziantep