Ünlü şarkıcı kızının ölüm kararını vermek zorunda kaldı

Ünlü şarkıcı kızının ölüm kararını vermek zorunda kaldı

90'lı yıllarda müzik dünyasını "Shy Guy" şarkısıyla sarsan ünlü şarkıcı Diana King, yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşayan kızı Shalamar Diana Wright'ın öldüğünü duyurdu. King, iyileşme imkanı olmadığı için yaşam destek ünitesini kapatma kararını vermek zorunda kaldığını açıkladı.

Yıl 1995'i gösterdiğinde Bilboard Müzik Listeleri'nin zirvesinde Jamaika asıllı bir şarkıcı vardı. Diana King müzik dünyasını sarsmış ve "Shy Guy" şarkısıyla bir anda kendini zirvede bulmuştu.

Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı açıklamayla herkesi üzdü.

King'nin 33 yaşındaki kızı Shalamar Diana Wright trajik bir biçimde hayatını kaybetti.

Diana King, kızının uzun bir süredir yaşam desteğine bağlı olarak hayatını sürdürebildiğini ve 5 Ağustos günü kendisini kaybettiklerini açıkladı. 

Ünlü şarkıcı kızının ölüm kararını vermek zorunda kaldı - Resim : 1

Ünlü şarkıcı makine desteğini kesme kararını kendisinin verdiğini belirterek "Kızımın ömrü boyunca yaşam destek ünitesine bağlı kalmasına ya da ruhunu özgür bırakmaya karar vermek zorunda kalacağım hiç aklıma gelmezdi" diye yazdı. 

Shalamar, Diana King'in ilk çocuğuydu ve 16 yaşındayken anne olmuştu. 50 yaşındaki şarkıcı, Instagram'dan yaptığı paylaşımda ise "Özgürce uç benim aşkım. Seni sonsuza kadar özleyeceğim. Beni seçtiğin ve güzel ruhunla kutsadığın için teşekkür ederim" diye yazdı. 

King, kızının hastalığıyla ilgili detaylı bilgi vermedi. 

Diana King "Shy Guy"ın yanı sıra "Say A Little Prayer" şarkısıyla da tanınıyor. 

Kaynak: Haber Global TV