Ünlü oyuncu Suzanne Somers kansere yenik düştü

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Suzanne Somers kansere yenik düştü

70'li yılların popüler sitcom'u "Three's Company" ile adından söz ettiren Amerikalı oyuncu Suzanne Somers, 76 yaşında hayatını kaybetti.

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu Suzanne Somers evinde hayatını kaybetti.

70'lerin sitcom dizisi Three's Company'deki Chrissy Snow rolüyle üne kavuşan oyuncu, 23 yıldır göğüs kanseriyle savaşıyordu.

Somers ayrıca Step By Step'te Carol Foster Lambert'ı, She's the Sheriff'te Şerif Hildy Granger'ı canlandırmıştı.

Aynı zamanda bir yazar olan Somers özellikle sağlık ve güzellik üzerine yazıyordu.

Ünlü oyuncu Suzanne Somers kansere yenik düştü - Resim : 1

SUZANNE SOMERS KİMDİR?

Suzanne Somers, Amerikalı bir aktris, şarkıcı, yazar, ve girişimciydi. 16 Ekim 1946 tarihinde San Bruno, Kaliforniya'da doğdu. Kariyeri boyunca televizyon, tiyatro ve sinema gibi birçok farklı alanda çalıştı. İşte Suzanne Somers'ın bazı önemli kariyer dönemleri ve projeleri:

Suzanne Somers'ın en bilinen rolü, 1970'lerin popüler sitcom dizisi "Three's Company"de Chrissy Snow karakterini canlandırdığı döneme dayanır. Dizi, büyük bir televizyon hiti haline geldi ve Somers'ın kariyerine büyük bir ivme kattı.

Suzanne Somers, sağlık, beslenme ve yaşlanma konularında bir dizi kitap yazmıştır. Bu kitaplar, sağlıklı yaşam tarzlarına odaklanan ve biyoidentik hormon terapisi gibi konuları ele alan eserler içerir.

Somers, ayrıca televizyonda ve çeşitli platformlarda mutfak eşyaları, ev dekorasyonu ve yaşlanma karşıtı ürünlerin tanıtımını yaparak başarılı bir girişimci haline geldi.

Ünlü oyuncu Broadway sahnesinde de performans sergiledi ve "The Blonde in the Thunderbird" adlı bir tek kişilik gösteri ile dikkat çekti.

Kariyerinin başlarında şarkıcı olarak da çalışan Somers, birkaç albüm kaydetti ve televizyon programlarında şarkı söyledi.

Kaynak: Haber Global TV

hayatını kaybetti 2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler