Ünlü oyuncu evinin mutfağında ölü bulundu

2022'de hayatını kaybeden ünlüler
Ünlü oyuncu evinin mutfağında ölü bulundu

Fame ve Melrose Place gibi dizilerle tanınan ünlü oyuncu Morgan Stevens, evinin mutfağında ölü bulundu. Oyuncunun günler önce öldüğü ortaya çıktı.

70 yaşındaki ünlü oyuncu Morgan Stevens evinde hayatını kaybetti. Stevens'ın günler önce öldüğü anlaşıldı.

Polis tarafından açılan soruşturmada ölümün doğal nedenlerden kaynaklandığı sonucuna varıldı.

Haber Global'in derlediği bilgilere göre oyuncu olmadan önce reklamcılık okuyan ancak memnun kalmayan Stevens, Sahil Güvenlik'te çalışmaya başladı. Stevens daha sonra bazı Broadway oyunlarında sahne aldı. Bölümünü değiştirip Tiyatro okudu. Okul bittikten sonra soluğu Los Angeles'ta aldı. İlk işi Peyton Place oldu. Bazı dizilerde küçük rollerde oynadı.

Sonra en önemli rolünü oynadığı Waltons ile dikkatleri üzerine çekti ve Fame (Şöhret) dizisinde zirve yaptı. Dizide öğretmen olan David Reardon karakterini 2 sezon boyunca oynadı. Ardından Aşk Gemisi, Airwolf, Magnum, MacGyver, Murder She Wrote gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

Ünlü oyuncu evinin mutfağında ölü bulundu - Resim : 1

Ancak sonrasında kariyerine mahveden bir olay yaşadı. Küçük bir trafik kazası geçiren Stevens aşırı alkollüydü. Tutuklanıp nezarete alındı. Burada Los Angeles PD'ye bağlı iki gardiyandan şiddet gördü. Burnu, yüzü ve çenesinde kırıklar oluşan oyuncu, şikayetçi oldu.

Bu olaydan sonra Sarah Jessica Parker'la birlikte kısa ömürlü bir dizi olan A Year in the Life'ta yer aldı. 1995 yılında Melrose Place'de Nick Diamond rolüyle yeniden göründü. 90'larınd sonunda yeni birkaç dizide konuk olara yer aldıktan sonra tamamen oyunculuktan uzaklaştı.

16 Ekim 1951'de Knoxville'de doğan oyuncunun tam adı Calvin Morgan Stevens'tı.

Kaynak: Haber Global TV

2022'de hayatını kaybeden ünlüler