Ünlü müzisyen trafik kazasında hayatını kaybetti

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Ünlü müzisyen trafik kazasında hayatını kaybetti

Chicago'lu müzisyen Kevin Alexander Clark bisikletiyle gezerken otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Clark kurtarılamadı.

Henüz 13 yaşındayen 2003 yılının popüler filmlerinden School of Rock'te canlandırdığı Freedy "Spazzy McGee" Jones karakteriyle üne kavuşan ve müzisyen olarak yoluna devam eden Kevin Alexander Clark geçirdiği trafik kazası sonucu 32 yaşında hayatını kaybetti.

Chicago Sun Times'ta yer alan habere göre bisikletiyle gezmekte olan Clark'a bir otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan müzisyen kurtarılamadı.

Avondale'de meydana gelen olayda Clark'a çarpan aracın sürücüsünün 20 yaşında genç bir kız olduğu açıklandı.

Ünlü müzisyen trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 1

School of Rock filminin yıldızlarından Jack Black, Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Kevin öldü, çok erkendi, güzel bir ruhu vardı. Harika anılarımız oldu. Kalbim kırıldı. Ailesine başsağlığı diliyorum" diye yazdı. 

Daha 2 yaşındayken bateri çalmaya başlayan Kevin Alexander Clark, School of Rock dışında bir filmde oynamadı.  Filmde Black Sabbath's Iron Man'ini çalmıştı. Müzisyen olmayı tercih eden Clark son dönemde çeşitli Chicago müzik gruplarında çalışıyordu. 

School of Rock filminin konusu

Jack Black'in başrolünü oynadığı filmde yedek öğretmen olarak bir özel okula gelen öğretmeni, öğrencileri rock müzikle tanıştırması ve ardından yaşanan olaylar anlatılıyor. 

Ünlü müzisyen trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler