Ünlü müzisyen Taylor Hawkins'in ölüm nedeni belli oldu

Ünlü müzisyen Taylor Hawkins'in ölüm nedeni belli oldu

Foo Fighters davulcusu Taylor Hawkins, grubun Kolombiya'daki konserlerinden hemen önce bir otelde ölü olarak bulunmuştu. Ünlü müzisyenin ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Müzik dünyası dün ünlü müzisyen Taylor Hawkins’in ölümüyle sarsıldı. Kolombiyalı yetkililer, 50 yaşında hayatını kaybeden Hawkins'in ölmeden önce vücudunda opioid, esrar ve başka uyuşturuculara rastlandığını açıkladı.

Grup, Latin Amerika turnesi kapsamında Kolombiya'nın başkenti Bogota'da konser verecekti.
Toksikoloji raporunda, anti-depresanlar da dahil olmak üzere 10 farklı uyuşturucu maddenin kalıntılarına rastlandığı belirtildi.

Hawkins'in ölüm nedeni henüz bilinmiyor; soruşturmayı yürütenler, uyuşturucunun etken olup olmadığı konusunda açıklama yapmadı.

 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan grup, "Hawkins'in trajik ve erken ölümü nedeniyle yıkıldık" ifadelerini kullandı:

"Müzik ruhu ve bulaşıcı kahkahası sonsuza kadar bizimle yaşayacak. Kalplerimiz eşi, çocukları ve ailesiyle birlikte. Bu son derece zor dönemde ailesinin mahremiyetine saygı duyulmasını istiyoruz."

Foo Fighters Güney Amerika turnesindeydi.

 

İki çocuk babası olan Hawkins, uyuşturucu geçmişiyle daha önce de gündeme gelmişti. Ünlü müzisyen, Foo Fighters’a katıldıktan dört yıl sonra aşırı dozda eroin almış ve 2001’de komaya girmişti.

Hawkins, Foo Fighters’a Nirvana’nın efsanevi davulcusu Dave Grohl tarafından dahil edilmeden önce Alanis Morissette için davul çaldı. Grohl, ikinci grubu Foo Fighters’ı 1994 yılında, Nirvana’nın solisti Kurt Cobain’in intihar etmesinden sonra kurmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Foo Fighters Taylor Hawkins kolombiya