Uğur Yücel, "Azınlıkta Kaldık" gösterisiyle yarın akşam Eskişehir'de

Uğur Yücel, "Azınlıkta Kaldık" gösterisiyle yarın akşam Eskişehir'de

Uzun bir aradan sonra yeniden sahneye dönen Uğur Yücel, Azınlıkta Kaldık gösterisiyle yarın akşam Eskişehir'de izleyici karşısına çıkıyor. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki gösterinin başlama saati 20.30.

Oyuncu, yazar ve yönetmen Uğur Yücel, 20 yıl önce oynadığı gösterisini güncelleyerek yıllar sonra tekrar sahneye döndüğü Azınlıkta Kaldık'la yarın akşam Eskişehir'de izleyiciyle buluşuyor. 

Usta oyuncunun kişisel tarihinden ülke tarihine yayılan öyküler anlattığı Azınlıkta Kaldık, kendi deyimiyle bir stand up değil bir sit down.

Sahnede anlattıklarıyla önemli meselelere değinen Yücel, mizahla kara mizah arasında gidip geliyor; çoğu neşeli, birazı hüzünlü olayları izleyiciyle paylaşıyor.

Kuzguncuk'tan New York'a, ailesinden dostlarına geziniyor Yücel. Süleyman Demirel'den, Neyzen Tevfik'ten hikâyeler anlatıyor, taklitlerin yanı sıra tencere, tava ve bidondan oluşan enstrümanlarıyla müzik yapıyor. 

Uğur Yücel, Azınlıkta Kaldık gösterisiyle yarın akşam Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde. Gösterinin başlama saati 20.30...

Uğur Yücel