TV'nin altın çocuğu J.J. Abrams, "The Shining"i HBO Max'e taşıyor!

TV'nin altın çocuğu J.J. Abrams, "The Shining"i HBO Max'e taşıyor!

Eğlence dünyasının altın çocuğu J.J. Abrams'ın HBO Max için üreteceği içeriklerin ayrıntıları belli oldu. Üç projenin en dikkat çekici olanı, Stephen King'in unutulmaz eseri The Shining'den esinlenilen Overlook...

Fenomen dizi Lost'tan Yıldız Savaşları serisinin son filmi Skywalker'ın Yükselişi'ne uzanan önemli bir kariyere sahip eğlence dünyasının altın çocuğu J.J. Abrams ile HBO'nun gelecek ay açılması öngörülen yeni dijital platformu HBO Max, dev bir işbirliğine gidiyor.

Bu yeni bir bilgi değil belki ama Abrams'ın platform için yapacakları, dün ilk kez açıklandı ve yeni projeler şimdiden heyecan yarattı diyebiliriz. 

TV'nin altın çocuğu J.J. Abrams, "The Shining"i HBO Max'e taşıyor! - Resim : 1

J.J. Abrams, Hulu için çekilen Stephen King uyarlaması Castle Rock'ın setinde...

HBO Max ile J.J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robot, Stephen King'in The Shining'inden esinlenen bir drama da dahil üç ayrı dizi için çalışmalara başladı.

Projelerden en çok ses getireni, Overlook. Korku-gerilim dizisi, Stanley Kubrick'in unutulmaz uyarlaması The Shining'in geçtiği Overlook Hotel'i temel alıyor. 

Bad Robot ayrıca, Abrams ile The Walking Dead ve Shameless dizileriyle tanınan LaToya Morgan'ın birlikte yazacağı Duster adlı dizi üzerinde çalışıyor. HBO'nun açıklamasına göre dizi, korkunç suçlar işleyen bir örgüt için çalışan bir sürücüyü odağına alıyor.

Üçüncü proje Justice League Dark ise DC Comics karakterlerine dayanan büyük bir yapım olarak tanımlanıyor. Ayrıntılar henüz belli değil... 

J.J Abrams'ın şirketiyle HBO'nun da sahibi WarnerMedia arasında tam 500 milyon dolarlık dev bir anlaşma imzalanmıştı. 

J.J. Abrams HBO Max The Shining