Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erczincan'dan mini konser

Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erczincan'dan mini konser

GAİN Sahne'nin bu haftaki konuğu Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden Erdal Erzincan olacak.

Erdal Erzincan, GAİN Sahne’de dinleyiciyle buluşuyor. Şarkılarını kendine has tarzıyla yeniden yorumlayan Erdal Erzincan “Madem ki Ben Bir İnsanım”, “Sürülemez Dostun İzi”, “İkinci Bahar”  ve “Dizden Kırma” eserlerini seslendirecek.

Türkiye'nin yeni dijital içerik platformu GAİN, farklı tarzlardaki sanatçıların sahne performanslarını üç farklı bölümüyle her pazartesi, salı ve çarşamba günü 'GAİN Sahne'de izleyiciyle buluşturuyor.

Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erczincan'dan mini konser - Resim : 1

GAİN MEDYA NEDİR?

GAIN, kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil bir içerik platformu olarak hayata geçirildi. Diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışını GAIN'de bulmak mümkün.

GAİN TURKEY KİMİN?

Gain Turkey'in sahibi, Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar'dır.

GAİN TV İÇERİKLERİ NELER?

GAİN, eski konserleri de dijital platformda yayınlıyor. Ayrıca başrollerinde Devin Özgün Çınar ve Engin Günaydın'ın yer aldığı '10 bin adım' da dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı İstanbul Hesabı da yeni yapımlar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

konser haberleri Türk Halk Müziği