"Toplum bu süreçte karanlık hikâyeleri kaldıramaz" dedi, "Black Mirror"ı askıya aldı

"Toplum bu süreçte karanlık hikâyeleri kaldıramaz" dedi, "Black Mirror"ı askıya aldı

Popüler bilimkurgu Black Mirror'ın yeni sezonunu uzun süre bekleyeceğiz! Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker'ın açıklaması bu yönde. Booker, bu süreçte toplumsal krizlere değinen karanlık hikâyeler yerine eğlenceli, hafif içerikler ürettiğini belirtti...

Yakın dönemin en popüler dizilerinden Black Mirror'ın yaratıcısı Charlie Brooker, koronavirüs salgını nedeniyle dizi üzerinde çalışmayı bıraktı. 

"Toplum bu süreçte karanlık hikâyeleri kaldıramaz" dedi, "Black Mirror"ı askıya aldı - Resim : 1

Radio Times'a konuşan Booker, Black Mirror'ın yeni sezonuna ilişkin soruyu yanıtlarken dünyanın yaşadığı bu zorlu süreçte toplumsal krizlere değinen karanlık hikâyeler yazmak yerine daha eğlenceli, daha hafif içerikler üzerinde çalıştığını söyledi.

İnsanların bu dönemde karanlık hikâyeleri kaldırabileceğini düşünmediğini belirten Charlie Brooker, "Güleceğimiz senaryolar yazıyorum," dedi.

Her bölümde farklı bir hikâyeyle teknolojinin hem birey hem de toplum üzerindeki etkilerini ekrana taşıyan Black Mirror, geçen yıl 5. sezonuyla seyirci karşısına çıkmıştı. 

"Toplum bu süreçte karanlık hikâyeleri kaldıramaz" dedi, "Black Mirror"ı askıya aldı - Resim : 2

Sadece üç bölümden oluşan 5. sezon, öncekilere kıyasla hayal kırıklığı yaratsa da Black Mirror, Netflix'in en popüler dizileri arasında yer almaya devam ediyor...

Black Mirror