Tolga Sarıtaş, yeni dizi "Yarım Kalan Aşklar"ın kadrosunda

Tolga Sarıtaş, yeni dizi "Yarım Kalan Aşklar"ın kadrosunda

Burak Deniz'le Dilan Çiçek Deniz'in başrollerde olduğu yeni dizi Yarım Kalan Aşklar'ın kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Tolga Sarıtaş, BluTV'de yayınlanacak diziye konuk olacak...

Yarım Kalan Aşk'lara Tolga Sarıtaş sürprizi: Son olarak Söz dizisinde rol alan Sarıtaş, başrollerini Burak Deniz'le Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı yeni dizide konuk oyuncu olacak. 

Türkiye'nin ilk büyülü gerçekçi dizisi olarak tanıtılan Yarım Kalan Aşklar, geçirdiği trafik kazasında ölüp yeni bir bedende dünyaya dönen Ozan'ın öyküsünü anlatıyor. 

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci Elif'le evlenmek üzeredir ama birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo, korkunç bir olayla son bulur: Ozan, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeder. Ardından başka bir bedende geri döner. Önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif'e tüm gerçekleri anlatmak... 

Tolga Sarıtaş, yeni dizi "Yarım Kalan Aşklar"ın kadrosunda - Resim : 1

TIMS&B Productions imzalı Yarım Kalan Aşklar'ın senaryosu, Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'a ait. Yönetmeniyse Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımlarla tanınan deneyimli isim Umur Turagay.  

Yarım Kalan Aşklar, Blu TV'de seyirciyle buluşacak...

Tolga Sarıtaş Burak Deniz Dilan Çiçek Deniz Yarım Kalan Aşklar BluTV