Tiyatrokare prodüksiyonu "Süper İyi Günler", Tohum Otizm Vakfı yararına gala düzenliyor

Tiyatrokare prodüksiyonu "Süper İyi Günler", Tohum Otizm Vakfı yararına gala düzenliyor

Bol ödüllü Süper İyi Günler oyunu, yarın akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki gala gecesinde yeniden izleyiciyle buluşuyor. Galadan elde edilecek gelir, Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak.

Tiyatrokare prodüksiyonu Süper İyi Günler, 2. sezonuna geçen hafta başlamıştı, yarın akşamsa Tohum Otizm Vakfı yararına Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek galayla yeniden izleyici karşısına çıkıyor. 

Tiyatrokare prodüksiyonu "Süper İyi Günler", Tohum Otizm Vakfı yararına gala düzenliyor - Resim : 1

Süper İyi Günler, 17 Yaşındaki asperger sendromlu Christopher Boone'un sıradışı yaşamını anlatıyor. Otizmin farklı bir alanı olan asperger sendromlu Christopher Boone, 7507'ye kadar asal sayıların tümünü ezbere bilen bir matematik dehası, fakat insanları çözmek, anlamak konusunda zorlanan biri.

Tiyatrokare prodüksiyonu "Süper İyi Günler", Tohum Otizm Vakfı yararına gala düzenliyor - Resim : 2

Nedim Saban'ın İngiliz yazar Mark Haddon'ın romanından dilimize kazandırıp sahneye koyduğu Süper İyi Günler'de, genç Christopher'a Emir Özden hayat veriyor. Korel Cezayirli, Didem İnselel, Ayça Erturan, Cem Arslan, Onur Kırat, İbrahim Can Sayan, Şebnem Şeviktürk, Beste Koçak, Sevcan Başaydın ve Uğur Can Arıkan da ona eşlik eden isimler.

Tiyatrokare prodüksiyonu "Süper İyi Günler", Tohum Otizm Vakfı yararına gala düzenliyor - Resim : 3

2. sezonun büyük sürpriziyse usta oyuncu Suna Keskin'in Christopher'ın 75 yaşındaki en yakın arkadaşı olarak ekibe katılması. 

Yarın akşamki tüm gelirinin Tohum Otizm Vakfı'na gideceği Süper İyi Günler, 16 ve 17 Kasım'daki Ankara turnesinin ilk gecesinde İlgi Otizm Derneği, 18 Kasım'daysa Konya'da Sobe Vakfı için perde açacak.  

Süper İyi Günler Nedim Saban Tiyatrokare Cemal Reşit Rey Konser Salonu Tohum Otizm Vakfı asperger sendromu Emir Özden