The Walking Dead'in oyuncusu Jansen Panettiere'nin ölüm nedeni belli oldu

Hayatını kaybetti Magazin Haberleri
The Walking Dead'in oyuncusu Jansen Panettiere'nin ölüm nedeni belli oldu

'The Walking Dead' ve 'Perfect Game' adlı yapımlarda rol alan Jansen Panettiere'nin kalp büyümesi ve aort kapağı komplikasyonları nedeniyle hayata veda ettiği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Hayden Panettiere'nin kardeşi Jansen Panettiere, hayatını kaybetmişti. Oyuncu olan ablası Hayden Panettiere'in izinden giden Jansen Panettiere'nin ölüm nedeni ortaya çıktı.

The Walking Dead'in oyuncusu Jansen Panettiere'nin ölüm nedeni belli oldu - Resim : 1

Jansen Panettiere'in babası Skip Panettiere, annesi Lesley Vogel ve ablası Hayden Panettiere'in imzasıyla yapılan açıklamada oyuncunun kalp büyümesi ve aort kapağı komplikasyonları nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Bu sonuca, Panettiere'e yapılan otopsi sonucu ulaşıldığı bilgisi de açıklamada yer aldı.

The Walking Dead'in oyuncusu Jansen Panettiere'nin ölüm nedeni belli oldu - Resim : 2

"SONSUZA KADAR KALBİMİZDE YAŞAYACAK"

Jansen Panettiere'in ailesi konuyla ilgili şunları söyledi:

"Karizması, sıcaklığı, başkalarına karşı şefkati ve yaratıcı ruhu, bizim ve karşılaştığı herkesin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak. Bu akıl almaz kaybın üstesinden gelirken ailemize gösterilen sevgi ve desteği içtenlikle takdir ediyoruz ve bu yas döneminde mahremiyetimize saygı gösterilmesini istiyoruz. Seni çok seviyoruz Jansen ve sonsuza kadar kalbimizde olacaksın..."

Hayden Panettiere ile kardeşi Jansen Panettiere, 2004'te 'Tiger Cruise'; 2005'te de 'Racing Stripes' adlı yapımlarda birlikte kamera karşısına geçmişti.

The Walking Dead'in oyuncusu Jansen Panettiere'nin ölüm nedeni belli oldu - Resim : 3

Jansen Panettiere, ayrıca 2005'te 'The X's'te de rol almıştı. Panettiere, son olarak geçtiğimiz yıl 'Love and Love Not' adlı yapımda da görev almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Jansen Panettiere hayatını kaybetti