"The Irishman", vizyon için gün sayıyor

Yılın en çok beklenen yapımlarından The Irishman'den poster geldi. Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'yi buluşturan Martin Scorsese filmi, 1 Kasım'da vizyona girecek, ardından 27 Kasım'dan itibaren Netflix'te izlenebilecek...

Uzun süredir dillerde, sinemaseverler sabırsızlıkla vizyona gireceği günü bekliyor. Beklentinin bu kadar yüksek olmasının sebebi açık: Efsanevi bir kadrosu, efsanevi bir de yönetmeni var.

Yaşayan efsaneler Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'yi bir başka efsane Martin Scorsese ile buluşturan The Irishman'den söz ediyoruz.  

"The Irishman", vizyon için gün sayıyor - Resim : 1

Artık The Irishman için her şey hazır. Son olarak filmin posteri de izleyiciyle paylaşıldı.

Biraz da filmin konusundan bahsedelim: Charles Brandt'in mafya tetikçisi Frank Sheeran'ın beş yıl boyunca kayıt altına alınan röportajlarından yola çıkarak kaleme aldığı I Heard You Paint Houses adlı gerçek suç romanından sinemaya uyarlanan The Irishman'de Amerikan tarihinin önemli olaylarından JFK suikasti ve halen gizemini koruyan işçi sendikası lideri Jimmy Hoffa'nın öldürülmesi de dahil pek çok önemli konuya atıf var. 

"The Irishman", vizyon için gün sayıyor - Resim : 2

Scorsese, filmin senaryosunu Ejderha Dövmeli Kız, Schindler'in Listesi gibi önemli filmlere imza atan Oscar ödüllü Steve Zaillian'a emanet etmiş.

Yakın dostu Scorsese ile dokuzuncu filmde buluşan Robert De Niro, mafya tetikçisi Frank Sheeran'ı, Al Pacino ise Jimmy Hoffa'yı canlandırıyor.  

"The Irishman", vizyon için gün sayıyor - Resim : 3

90'lı yılların sonundan itibaren sinemadan uzak duran Joe Pesci de Martin Scorsese'nin ısrarını kıramamış. 

Bu üç devle birlikte harika bir kadroya sahip The Irishman. Bobby Cannavale, Ray Romano, Jesse Plemons, Harvey Keitel ve Anna Paquin'i sayabiliriz... 

"The Irishman", vizyon için gün sayıyor - Resim : 4

Netflix için çekilen Scorsese'nin bugüne kadarki en pahalı filmi (bütçesi 160 milyon dolar), dünya prömiyerini 27 Eylül'de 57. New York Film Festivali'nin açılışında yapacak. 1 Kasım'da vizyona girecek The Irishman, ardından 27 Kasım'dan itibaren Netflix'te izlenebilecek. 

The Irishman poster Robert De Niro Al Pacino Joe Pesci Martin Scorsese