"The Bold and the Beautiful"a koronavirüs ayarı: Yakınlaşma gerektiren sahnelerde şişme bebek kullanılacak

"The Bold and the Beautiful"a koronavirüs ayarı: Yakınlaşma gerektiren sahnelerde şişme bebek kullanılacak

Televizyon tarihinin en uzun soluklu pembe dizilerinden The Bold and the Beautiful, koronavirüs salgını nedeniyle verilen aradan dönen ilk yapım oldu. Yapımcılar bir de önemli karar aldı: Dizide yakınlaşmayı içeren sahneler, şişme bebeklerle çekilecek!

1987'den beri yayında olan televizyon tarihinin en uzun soluklu pembe dizilerinden The Bold and the Beautiful (Türkiye'de bir dönem gösterilen adıyla Cesur ve Güzel), olağanüstü şartlar altında sete döndü.

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aradan dönen ilk yapım olan dizide içerik anlamında bir değişiklik yok ama çekim anlamında var: Oyuncuların birbiriyle yakınlaşmasını gerektiren sahnelerde şişme bebek kullanma kararı alındı.

Bir başka deyişle öpüşme, sevişme gibi pozisyonlar için böyle uygulamaya gidilecek. 

Dizinin yapımcısı ve baş yazarı Bradley Bell, "Senaryodan önce romantik sahneleri çıkardık, böyle yapınca da her şey çok yavan kaldı tabii. Düşündük, taşındık, yıllardır film ve dizilerde ceset yerine kullanılan şişme bebeklerde karar kıldık. İşe yarayıp yaramadığını göreceğiz," açıklamasını yaptı. 

Şişme bebekler, saç ve makyajla değiştirilerek kullanılacak. 

Sahneler çeşitli kamera hileleriyle kurguda gerçekmiş gibi gösterilecek. 

Bell, sadece kadın değil erkek bebek siparişi verdiklerini de belirtti. Ayrıca tekliflerini kabul eden aktris ve aktörlerin eşlerini de benzer sahnelerde kullanmayı düşündüklerini söyledi. Yani çekimlerde bir anlamda "öpüşme dublörü" de kullanılacak. Tabii koronavirüs için test yaptırmaları şartıyla.

The Bold and the Beautiful, geçen ay iki sezon için daha onay almıştı. Pembe dizi, 2022'de 35. sezonuna erişecek...

koronavirüs Cesur ve Güzel şişme bebek