The Batman ne zaman vizyona girecek?

sinema haberler
The Batman ne zaman vizyona girecek?

The Batman filmi vizyon tarihi belli oldu. Batman'in nefes kesen hikayesinin anlatıldığı filmin tanıtımının yayınlanmasının ardından, sinema severler The Batman'e odaklanmış durumda. İşte, çok yakında beyazperdede yer alacak The Batman filmi oyuncuları, konusu ve vizyon tarihi...

2022 yılında yayınlanması büyük bir merakla beklenen efsane film karakteri The Batman için geri sayım başlamış durumda. Fragmanı yayınlanan The Batman filminin başrolünde Alacakaranlık serisiyle dünya çapında Robert Pattinson yer alıyor. Peki, The Batman ne zaman çıkacak? İşte The Batman Vizyon Tarihi, oyuncuları ve konusu hakkında merak edilen bilgiler...

THE BATMAN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Pandemi nedeniyle gösterim tarihi Haziran 2021 tarihinden başlayarak iki kez ertelenen The Batman filmi için geri sayım başlamış durumda. 4 Mart 2022 Cuma günü vizyona girmesi beklenen filmin yeni tanıtımı yayınlandı. Batman film serisinin reboot'u olan filmin yönetmenliğini, Peter Craig'le beraber senaryoyu yazan Matt Reeves üstleniyor. Filmin başrol oyuncusu Robert Pattinson ise Bruce Wayne karakterine nefes verecek.

THE BATMAN OYUNCULARI KİMLER?

Robert Pattinson ana karakter Bruce Wayne / Batman rolünde yer alırken Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis ve Colin Farrell filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

THE BATMAN FİLMİ KONUSU

The Batman, ikinci yılında suçla mücadele eden Batman'in Gotham City'deki yozlaşmayı araştırırken, bir seri katil olan Bulmacacı ile yüzleşmesi anlatılacak.

The Batman ne zaman vizyona girecek? Robert Pattinson