"Tenet"a bir erteleme daha, bu kez yeni tarih de açıklanmadı!

17 Temmuz'dan 31 Temmuz'a, oradan 12 Ağustos'a derken artık ortada tarih de yok! Son dönemin en çok beklenen filmi Tenet'ın gösterimi, bir kez daha ertelendi. Üstelik bu kez yeni vizyon tarihi de açıklanmadı.

Aylardır vizyona girip giremeyeceği konuşulan Christopher Nolan imzalı Tenet'ın sinemaseverlerle buluşması, tamamıyla yılan hikâyesini dönmüş durumda. 

Filmin vizyon tarihi, önce 17 Temmuz olarak belirlenmişti ama koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan sinemaların yeniden açılacağı ilk günlere denk geldiği için bu tarih gerçekçi bulunmamış olmalı ki 2 haftalık öteleme geldi. 

"Tenet"a bir erteleme daha, bu kez yeni tarih de açıklanmadı! - Resim : 1

Tenet, 31 Temmuz'da sinemalara gelecekti, yine olmadı...

Yeni vizyon tarihi, 12 Ağustos olarak açıklandı. 

Bu da olmadı. 

"Tenet"a bir erteleme daha, bu kez yeni tarih de açıklanmadı! - Resim : 2

Gelinen son nokta, büyük hüsran yarattı zira yapımcı Warner Bros.'un son açıklamasında bu kez tarih bilgisi yer almıyor.

Şirket, yeni vizyon tarihini çok yakında duyuracağını açıklamakla yetindi.

Tenet'ın ABD'den önce dünyanın geri kalanında vizyona girmesi ihtimali konuşuluyor. 

"Tenet"a bir erteleme daha, bu kez yeni tarih de açıklanmadı! - Resim : 3

John David Washington'la yeni Batman Robert Pattinson'ın başrollerde olduğu, onlara Elizabeth Debicki'den Kenneth Branagh'a önemli isimlerin eşlik ettiği drama, uluslararası bir casusluk hikâyesine odaklanıyor. Nolan'ın daha önceki filmlerinde kullandığı zaman kayması teması da Tenet'ın temelinde yer alıyor...

Tenet John David Washington Robert Pattinson Elizabeth Debicki Christopher Nolan