"Susam Sokağı", yeni sezonları ve yeni içerikleriyle HBO Max'de

50. yaşını kutlayan "Susam Sokağı", 5 yeni sezon ve spinofflarıyla HBO Max'e geliyor. Her biri 35 bölümden oluşan yeni sezonların ilki, 2020 baharında platformda olacak...

"Gün güneşli, insanlar neşeli... Sen de gel oyna... Susam Sokağı'nda. Dostluk ve sevgi, sarıyor her yeri... Gel katıl bize, verelim el ele. Sev dünyayı, açılır her kapı... İşte Susam Sokağı. "

Kulağınıza çalınınca hemen hatırladınız değil mi? 

Bugünün orta yaşlıları, dünün çocukları, bu nakaratla birlikte Minik Kuş'u, Kırpık'ı, Edi ile Büdü'yü, Kurabiye Canavarı'nı, Kurbağacık'ı, Açıkgöz'ü ve diğerlerini de bir çırpıda sayacaktır.

Hemen her ülkede tüm çocukların sevgilisi Susam Sokağı'nın durmaya hiç niyeti yok.

"Susam Sokağı", yeni sezonları ve yeni içerikleriyle HBO Max'de - Resim : 1

50. yaşını kutlayan efsanevi çocuk programı, 51. sezonundan itibaren beş sezon boyunca HBO'nun yeni platformu HBO Max'e taşınıyor. Her biri 35 bölümden oluşacak yeni sezonların ilki, gelecek yıl bahar aylarında yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezonlar, HBO Max'te yayınlandıktan sonra eski kanalı PBS Kids'e de gelecek.

HBO ile Susam Sokağı'nı hazırlayan Sesame Workshop arasındaki anlaşma, aynı zamanda programın yeni spinofflarını da içeriyor. Yani, Susam Sokağı'nın içinden yeni programlar, yeni içerikler doğacak bu beş yıllık süreçte. 

Nice yaşlara Susam Sokağı Ailesi...

Susam Sokağı Sesame Street HBO Max