Survivor'ın ilk yarışmacılarından Rudy Boesch hayatını kaybetti

Survivor'ın ilk yarışmacılarından Rudy Boesch hayatını kaybetti

Türkiye'de de fenomen haline gelen yarışma programı Survivor'ın CBS televizyonu ekranlarında dünyada ilk yayınlandığı dönemin ilk yarışmacılarından biri olan Rudolph Boesch, 91 yaşında hayatını kaybetti

Survivor tarihinin ilk yarışmacılarından biri olan eski Amerikan deniz komandosu Rudy Boesch, 91 yaşında Alzheimer'a bağlı sebeplerden hayatını kaybetti.

Uzun süredir Azlheimer tedavisi gören Rudolph Boesch'in Virginia Beach'te öldüğü Gazi Deniz Komandoları Derneği tarafından açıklandı.

Survivor yarışması, Türkiye'ye gelmeden çok önce 2000 yılında Amerikan CBS televizyonunda ilk kez yayınlanmış ve ilk bölümün adı da Survivor :Borneo olmuştu. Yarışma tarihinin ilk sezonunda en çok dikkat çeken yarışmacılardan biri ise Rudy Boesch'tu. 

Survivor'ın ilk yarışmacılarından Rudy Boesch hayatını kaybetti - Resim : 1

Survivor tarihinin en yaşlı yarışmacılarından biri olan Boesch, büyük bir reyting yakalayan yarışmada son dörde kalan isimlerden biri olmuştu. 

Boesch Amerikan kamuoyu açısından dikkat çekici bir isim olarak kabul ediliyor. ABD'de kurulmuş ilk iki Deniz Komandosu Tim'inden birinin tim lideri olarak uzun yıllar Amerikan Donanması'na hizmet veren ve Vietnam'da da görev alan Boesch, 20 Ocak 1928 Rochester doğumluydu.