Squid Game'in 2'inci sezonunda seyirciyi büyük bir değişiklik bekliyor

Squid Game'in 2'inci sezonunda seyirciyi büyük bir değişiklik bekliyor

Netflix'in en çok izlenen yapımı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kore dizisi Squid Game'in 2'inci sezonunda izleyiciyi büyük bir değişiklik bekliyor.

Netflix'in kısa sürede en çok izlenen yapımları arasında yer alan Kore yapımı Squid Game dizisinin yapımcısı ve yönetmeni Hwang dong-hyuk ikinci sezonda büyük bir değişikliğe işaret etti. İkinci sezonunun çekileceğini net bir şekilde ifade etmekten kaçınan yapımcı eğer ki yeni bir sezon için kolları sıvarsa bu defa büyük bir değişiklik yapılacağını bildirdi. Squid Game'in yapımcısı dizinin ikinci sezonu çekilirse bu defa bir yarışmacının değil başka bir karakterin hikayesinin ana konu olacağını açıkladı. 

 

 

Dizide kardeşini öldüren maskeli ekibin başındaki siyah maskeli yöneticinin hikayesine odaklanmak istediklerini söyleyen Squid Game yapımcıları karakterin dizinin ilk sezondaki en büyük bükülmelerden biri olduğunu söylüyor. 

Hwang, daha önceki bir röportajında başka bir sezon çekmeyi yorucu bulduğunu söylemişti. İkinci sezon için geliştirilmiş planları olmadığını da ifade eden Hwang, "Eğer ikinci sezonu yapacaksam, tek başıma kesinlikle olmaz. Bir yazar ekibi ile çalışmayı düşünürüm ve birden fazla deneyimli yönetmen isterim.” dedi.

Yapımcının açıklamalarından sonra dizinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği büyük merak konusu. Ancak gelirse nasıl bir konu üzerinde odaklanılacağı şimdiden belli.

Kaynak: Haber Global TV

Squid Game Squid Game haberleri squid game konusu Netflix haberleri Squid Game 2. sezon