Sex and the City'nin Carrie'si Sarah Jessica Parker kaldığı yerden...

Sex and the City'nin Carrie'si Sarah Jessica Parker kaldığı yerden...

90'lı yıllara damga vuran dünyaca ünlü dizi Sex and the City hayranlarını sevindirecek yeni sezon için geri sayım başlarken, dizide Carrie Bradshaw karakterini canlandıran Sarah Jessica Parker yine ikonik bir stil ile göründü

Sex and the City'nin merakla beklenen devam dizisi 'And Just Like That' yeni sezonu için geri sayıyor. Oriijinal seride Samantha rolünü oynayan Kim Cattrall'ın iddialara göre Sarah Jessica  Parker'la yaşadığı problemler yüzünden yeni sezonda yer almadığı belirtildi. 

Dizinin 4 önemli karakterinden yalnızca Samantha eksikken, diğer üç önemli karakter, Carrie, Miranda ve Charlotte, Sex and the City'nin mini dizi formatındaki devamı ile Manhattan sokaklarına geri döndüler. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis'in ikonik rollerini yeniden canlandırdıklarını gösteren HBO Max'in ilk prodüksiyon fotoğrafı paylaşıldı.

 

O dönem 30'lu yaşlarında olan karakterleri şimdilerde 50'li yaşlarında izleyecek olan seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan başrol Sarah Jessica Parker (Carrie), tarzıyla kadın hayranlarının kalbini çalmayı başarmıştı. 56 yaşındaki oyuncu, krem rengi tulumu, çiçekli ceketi ve ilginç şapkasıyla görüldü. 

Sex and the City'nin Carrie'si Sarah Jessica Parker kaldığı yerden... - Resim : 2

10 bölümlük dizi, çığır açan HBO serisinin yeni sezonu olarak adlandırılıyor. Yeni sezon Carrie (Parker), Miranda (Nixon) ve Charlotte'u (Davis) hayatın karmaşık gerçekliğini yaşarken ve hayatlarındaki dostlukla yolculuk ederken izliyor. Daha önce 30'lu yaşlarını izlediğimiz karakterler, şimdi, 50'li yaşlarda hayatın ve arkadaşlığın nasıl bir etkisi olduğunu irdeliyorlar.

Daha önce duyurulan kadroda ayrıca, Sara Ramírez, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson ve Evan Handler yer alıyor. Projede yer almayan, orijinal dizinin önemli oyuncularında olan Kim Cattrall, Samantha Jones'u orijinal serinin tamamında ve ardından 2008'le 2019'da yayınlanan devam filmlerinde oynadı. Dizi için, henüz belirlenmiş bir prömiyer tarihi yok.

6 sezon yayınlanan dizi 7 Emmy ve 8 Altın Küre kazanmıştı. Dizinin bitmesinden sonra iki devam filmi çekilmişti.

ABİSİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA ARALARI AÇILDI

Sex and the City'nin yıldızları, Kim Cattrall'in abisinin ölümünden sonra birbirine girmişti. Bir televizyon kanalı aracılığıyla Kim Cattrall'a başsağlığı mesajı gönderen Sarah Jessica Parker, Cattrall tarafından Instagram'da topa tutulmuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sex and the City Sarah Jessica Parker