Serinin hayranlarına kötü haber: "Deadpool 3", Marvel'ın 5 yıllık programında yok

Serinin hayranlarına kötü haber: "Deadpool 3", Marvel'ın 5 yıllık programında yok

Deadpool hayranlarına kötü haber: Serinin üçüncü filmi, en az beş yıl için Marvel'in programında görünmüyor. Açıklama, çizgi romanın yaratıcısı Rob Liefeld'den geldi...

İlk iki filmiyle önemli gişe başarısı sağlayan, Marvel Sinematik Evreni içinde kendine sağlam bir yer edinen Deadpool serisinden kötü haber var. 

Başrolünde Ryan Reynolds'ın olduğu serinin üçüncü filmi için uzun süre beklenileceği belliydi, şimdi o sürenin alt limiti belli oldu.

Çizgi romanın yaratıcısı Rob Liefeld, önümüzdeki 5 yılın programını gördüğünü, Deadpool 3'ün bu listede yer almadığını açıkladı.

Liefeld, yeni Deadpool filminin nasıl olması gerektiği konusunda da fikirlerini paylaştı. Ryan Reynolds'ın gemiyi tamamen ele geçirmesi gerektiğini dile getiren Liefeld, onun yönetilmemesi, tam tersine tamamen özgür bırakılması gerektiğini savundu.

Serinin hayranlarına kötü haber: "Deadpool 3", Marvel'ın 5 yıllık programında yok - Resim : 1

Marvel'ın daha önce açıklanan programı, koronavirüs salgını yüzünden iyice karışmış durumda halihazırda. 

Black Widow, The Eternals, Shang-Chi, Blade ile Doctor Strange, Thor: Ragnorak, Captain Marvel, Black Panther ve Spider-Man: Far From Home'un devam filmleri ötelendi. 

Normal takvimde zaten Deadpool'a yer açamayan Marvel'ın bu şartlarda seyirciyi 5 yıldan daha uzun süre bekletmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. 

Deadpool Deadpool 3 Marvel