"Sefirin Kızı" 14. bölüm: Nare, Sancar'dan Menekşe'nin hamile olduğu haberini alınca ne yapacak?

Sefirin Kızı, 15. bölümüyle seyirci karşısında bu akşam. Yeni bölümde Menekşe'nin hamilelik haberini alan Nare, kendine, Sancar'a ve 9 yıldır tüm yaşadıklarına ilk kez dışarıdan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkânsızdır...

Sefirin Kızı, 15. bölümüyle ekranda: 

Gediz, Sancar'ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın'a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. 

"Sefirin Kızı" 14. bölüm: Nare, Sancar'dan Menekşe'nin hamile olduğu haberini alınca ne yapacak? - Resim : 1

Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare'ye ve Melek'e nasıl verecektir?    

"Sefirin Kızı" 14. bölüm: Nare, Sancar'dan Menekşe'nin hamile olduğu haberini alınca ne yapacak? - Resim : 2

Menekşe, konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kâbus gibi çöker. Ama Gülsiye'nin de onun için planları vardır. 

"Sefirin Kızı" 14. bölüm: Nare, Sancar'dan Menekşe'nin hamile olduğu haberini alınca ne yapacak? - Resim : 3

Nare, Sancar'dan haberi aldığında bir aydınlanma yaşar: Kendine, Sancar'a ve 9 yıldır tüm yaşadıklarına ilk kez dışarıdan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkânsızdır... 

"Sefirin Kızı" 14. bölüm: Nare, Sancar'dan Menekşe'nin hamile olduğu haberini alınca ne yapacak? - Resim : 4

Senaryosu A. Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in elinden çıkan Sefirin Kızı dizisinde kadro şu isimlerden oluşuyor: Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Bülent Şakrak.  

NGM ile O3 Medya'nın ortak projesi Sefirin Kızı'nın yönetmeniyse Emre Kabakuşak... 

Sefirin Kızı