"Savaşçı"da sıra 79. bölümde

Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun başrollerde olduğu Savaşçı, 79. bölümüyle ekranda. Kılıç Timi, Markus'un peşinde ama Markus, hep bir adım önde. Karargâhtaki köstebek kim?

Savaşçı, 79. bölümüyle izleyici karşısında:

Markus'un kızı Ayça'nın hayatıyla tehdit ettiği Kutalmış Paşa, kızına ulaşmaya çalışırken Markus'un adamı olarak ortaya çıkan Velid, Ayça'yı öldürmek için beklediği fırsatı yakalar.

"Savaşçı"da sıra 79. bölümde - Resim : 1

Ayça için zaman gittikçe daralırken Markus'un büyük bir oyun peşinde olduğunu anlayan Albay İbrahim Kopuz, karargâhta alarm verir ve hazırladığı planla Kılıç Timi'ni hemen harekete geçirir.

"Savaşçı"da sıra 79. bölümde - Resim : 2

Kılıç Timi, çeşitli aşamalardan oluşan operasyonu sırasıyla gerçekleştirir ama Markus, her defasında onlandan bir adım öndedir. Bunun üzerine Albay Kopuz'un karargâhta başlattığı inceleme, herkesin büyük şok yaşamasına sebep olacaktır… 

"Savaşçı"da sıra 79. bölümde - Resim : 3

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu'nun başrollerde olduğu, kadroya yeni sezonda Zerrin Sümer, Serkan Kuru, Ogeday Girişken, Bahadır Buyruk, Gökçen Gökçebağ ve Seçil Buket Akıncı'nın dahil olduğu Savaşçı'nın senaryosu Süleyman Çobanoğlu'na ait.

Limon Film imzalı dizinin yönetmeniyse Osman Taşçı ile Şafak Bal.

Berk Oktay Murat Serezli Sarp Levendoğlu Savaşçı dizi yerli dizi Türk dizileri fragmanlar