Sağ Salim 2: Sil Baştan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Film haberleri Kültür Sanat haberleri
Sağ Salim 2: Sil Baştan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi televizyonda izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu film ATV yayın akışı içerisinde yer alıyor. Peki Sağ Salim 2: Sil Baştan filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Komedi ve macera türündeki Sağ Salim 2: Sil Baştan, 2012 yılında vizyona girdi. Salim'in kimsesiz bir cenazeyi memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera anlatıldığı filmin çekimleri Kastamonu'nun Cide ilçesinde gerçekleştirildi. İşte Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi hakkında detaylar...

SAĞ SALİM 2: SİL BAŞTAN KONUSU NEDİR?

Salim kimsesi olmayan bir cenazeyi memleketine götürmeye karar verir. Ancak bu yolculuk, yolda karşılaştığı yol arkadaşı Nihal'le birlikte azılı katiller ve kötü adamlarla mücadele ettikleri bir maceraya dönüşür. Nihal'in annesi intikam için rehin alındığında ise işler iyice karışır.

Sağ Salim 2: Sil Baştan

Adamlarımız, artık seri katil olarak aranmaktadır ve yakalanmamak için kılık değiştirmek zorunda kalırlar. Ne var ki bu da çözüm olmaz ve talihsizlikler iyice çığırından çıkar. Salim tekrar eline silah almak zorunda kalır, Nihal ise başı beladan kurtulmayan Salim'den uzaklaşıp, annesini tek başına kurtarmak zorundadır.

Salim, yaşadığı bu büyük travmalar sonrasında artık ne ölümden ne de ölüden korkmaktadır, Nihal'i yalnız bırakmak istemez ve peşine düşer.

SİL BAŞTAN OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Hüseyin Avni Danyal, Murat Akkoyunlu, Metin Yıldız gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Burçin Bildik Hüseyin Avni Danyal Murat Akkoyunlu Metin Yıldız