Rüşvet verdiğini kabul eden ABD'li oyuncu Lori Loughlin, 2 ay hapse razı oldu

Rüşvet verdiğini kabul eden ABD'li oyuncu Lori Loughlin, 2 ay hapse razı oldu

Kızlarını iyi bir üniversiteye göndermek için rüşvet verdiğini mahkemede kabul eden ABD'li aktris Lori Loughlin, 2 aylık hapis cezasına razı oldu. Oyuncu ayrıca, 150 bin dolar para ve 100 saatlik kamu hizmeti cezasıyla karşı karşıya...

Full House dizisiyle tanınan ABD'li yıldız Lori Loughlin'le moda tasarımcısı eşi Mossimo Giannulli, kızlarını iyi bir üniversiteye göndermek için rüşvet verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada suçlarını kabul etti. 

Bu ifşaatla Loughlin, 2 ay hapis, 150 bin dolar para ve 2 yıl boyunca 100 saatlik kamu hizmeti cezasını da kabul etmiş oluyor.

Aktrisin eşi de 5 ay hapis, 250 bin dolar para ve 250 saatlik kamu hizmeti cezasına razı oldu. 

Rüşvet verdiğini kabul eden ABD'li oyuncu Lori Loughlin, 2 ay hapse razı oldu - Resim : 1

Loughlin ve Giannulli, geçen yıldan beri devam eden üniversitede rüşvet skandalı davasında iki kızlarını sporcu olmadıkları halde Southern California Üniversitesi'ne kürekçi olarak kaydettirmek için 500 bin dolar rüşvet vermekle suçlanıyordu. 

İkilinin ne zaman cezaevine gireceği henüz belli değil.

Aynı davada yargılanıp suçlu bulunan bir başka oyuncu Felicity Huffman, 2 hafta süreyle cezaevinde yatmıştı. 

Rüşvet verdiğini kabul eden ABD'li oyuncu Lori Loughlin, 2 ay hapse razı oldu - Resim : 2

Boston eyaletindeki federal savcılar, çocuklarının Yale, Georgetown, Stanford ve Güney California Üniversitesi gibi okullara kabul edilmesi için bir danışmanlık firmasına toplam 25 milyon dolar ödeme yaptıkları gerekçesiyle 50 kişiye dava açmıştı...

Lori Loughlin üniversitede rüşvet skandalı