Reyting baskısına yenik düşen "Kuzgun", bu akşam final yapıyor

Barış Arduç, Burcu Biricik ve Onur Saylak'ın başrollerde olduğu Kuzgun, reyting baskısına yenik düştü. Drama, bu akşam yayınlanacak 21. bölümüyle izleyicisine veda edecek...

Kuzgun'da final zamanı:

Kuzgun ile Ferman arasındaki mücadelenin tam ortasında kalan Dila'nın kafasındaki soru işaretleri artmıştır. Ferman'a dair şüphelerinin izini sürerken adımlarını dikkatle atmak zorundadır. Kuzgun'u kalbinden asla atamayacağının da farkındadır. İkisi arasında geçmişe ve bugüne dair sarsıcı bir yüzleşme yaşanır. Dila, Ferman'la evlenmesine birkaç gün kala hayatının en önemli yol ayrımına gelir.

Reyting baskısına yenik düşen "Kuzgun", bu akşam final yapıyor - Resim : 1

Kuzgun, Behram'ın ortaklarını yok etmek üzere harekete geçer. Artık bu savaşın sonunda sadece tek bir kazanan olacaktır.

Ferman ise Kuzgun'u tamamen yok etmek için elindeki tüm kozları ortaya koyar.

Reyting baskısına yenik düşen "Kuzgun", bu akşam final yapıyor - Resim : 2

İkili arasındaki büyük yüzleşme, herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek, Dila ile Kuzgun'un imkânsız aşkıysa son sınavını verecektir...

Reyting baskısına yenik düşen "Kuzgun", bu akşam final yapıyor - Resim : 3

Fikret Kadıoğlu ile Murat Aksu'nun yönettiği, senaryosu Burcu Görgün Toptaş'la Özlem Yılmaz'a ait Ay Yapım imzalı Kuzgun'da Barış Arduç, Burcu Biricik, Onur Saylak, Hatice Aslan, Nilperi Şahinkaya, Ahsen Eroğlu, Caner Şahin, Aytek Şayan, Ferit Kaya, İpek Erdem, Derya Beşerler, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Tülay Günal başlıca rolleri paylaşıyor. 

Kuzgun, final bölümüyle bu akşam ekranda...

Reyting baskısına yenik düşen "Kuzgun", bu akşam final yapıyor - Resim : 4

Barış Arduç Burcu Biricik Onur Saylak Kuzgun dizi yerli dizi Türk dizileri fragmanlar