Rana Cabbar'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti Kültür Sanat haberleri
Rana Cabbar'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Rana Cabbar'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Rana Cabbar'ın cenaze töreninin ne zaman düzenleneceği belli oldu.

"Aşk-ı Memnu", "Yaprak Dökümü", "Pars Narkoterör", "Kadın" ve "Hercai" adlı dizilerde canlandırdığı unutulmaz rollerle tanınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rana Cabbar, tedavi gördüğü hastanede 78 yaşında hayatını yitirdi.

Sanatçının arkadaşı, oyuncu Şevket Çapkınoğlu, 8 Nisan'da hastaneye kaldırılan Cabbar'ın, karaciğer kanserinin yanı sıra KOAH ve kalp yetmezliği dolayısıyla tedavi gördüğünü dile getirdi.

Cabbar'ın kendine has ve değişik bir insan olduğunu vurgulayan Çapkınoğlu, "Oyuncu olarak çok beğendiğim bir insandı. Bize çok şeyler katmıştır hakikaten. Onunla oynamak çok keyifliydi. Benim İçin Üzülme'de birlikte oynamıştık. Ondan sonra çok yakın dost olduk. Sürekli görüşüyorduk." dedi.

Rana Cabbar'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu - Resim : 1
Oyuncu Zafer Algöz, Cabbar'ın vefatına ilişkin Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Oyuncu Rana Cabbar ağabeyimiz vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Oyunculuğun yanında kalemini de iyi kullanırdı. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Rana Cabbar'ın cenaze töreninin ayrıntıları belli oldu - Resim : 2

Oyuncu, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ise Twitter'da, "Bir ustayı, bir abiyi, bir bilgeyi, bir dostu, arkadaşı kaybettim. O kadar üzgünüm ki buraya yazacak kelime bulamıyorum. Bu dünyadan bir efsane olan Rana Cabbar geçti. Mekanın cennet olsun Rana baba." ifadelerini paylaştı.

Ünlü oyuncunun cenazesi 22 Nisan'da defnedilecek.

Kaynak: AA

Rana Cabbar kültür sanat haberleri