"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor

Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu yeni dizi Ramo, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yıldırım'a önemli isimlerin eşlik ettiği dizi, Adana'da geçen hareketli kurgusunun fonunda bir aşk hikâyesi anlatıyor...

Ramo'da genel konu şöyle: 

Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova'nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadırlar.  

"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 1

Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli bir mahallede kendi kuralları, kendi yasalarıyla yaşar.

Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi Ramo'dur. Gözükara delikanlı, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için ne pahasına olursa olsun adaletsizliğe son vermeye karar verir. Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ailesinin karşı çıkmasına aldırmaz, harekete geçer.

"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 2

Bu yolda onu en çok zorlayan şey, patronunun kızı Sibel'dir… Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak, ikisi için de zorlaşmaktadır.

"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 3

Ramo, tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken arkadaşı Boz'un yaptığı bir hata, tüm planlarını alt üst eder ve...

"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 4

Ramo'da kadro şu isimlerden oluşuyor: Murat Yıldırım (Ramazan Kaya), Esra Bilgiç (Sibel Yıldırım), İlker Aksum (Hasan Kaya), Yiğit Özşener (Yavuz), Görkem Sevindik (Boz), İdil Fırat (Fidan Kaya), Cemre Baysel (Fatoş Kaya), İlhan Şen (Neco Yıldırım) ve Macit Koper (Durdu Baba).

"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 5

Senaryosu Yılmaz Şahin'e ait BKM imzalı dizinin yönetmeniyse Yağız Alp Akaydın. 

Yeni dizi Ramo, ilk bölümüyle bu akşam Show TV'de...  

"Ramo", ekran serüvenine bu akşam başlıyor - Resim : 6

Murat Yıldırım Ramo yeni dizi fragmanlar