Prenses Diana'yı anlatan film yolda, başrolde Kristen Stewart yer alacak

Prenses Diana'yı anlatan film yolda, başrolde Kristen Stewart yer alacak

1997'de hâlâ esrarını koruyan bir kazada can veren Galler Prensesi Diana'nın hayatından bir kesiti anlatacak Spencer'ın prodüksiyon çalışmaları başladı. Filmde prensesi Kristen Stewart canlandıracak...

Yaşamı kadar hâlâ esrarını koruyan ölümüyle de milyonları etkileyen Prenses Diana'nın hayatı beyazperdeye taşınıyor. 

1981'de Veliaht Prens Charles'la evlenen Diana Frances Spencer, nikâhın ardından aldığı unvanla Galler Prensesi Diana, 1996'da mutsuz giden evliliğini sonlandırıp resmen boşanmış, 1 yıl sonraysa Paris'te paparazzilerden kaçmaya çalışırken içinde olduğu otomobilin tünelde duvara çarpması sonucu hayata veda etmişti. 

Prenses Diana'yı anlatan film yolda, başrolde Kristen Stewart yer alacak - Resim : 1

Prens Charles ile "mutsuz" günlerinde...

Kazanın ardından pek çok komplo teorisi üretilmiş, prensesin yasak aşk yaşadığı için İngiliz Kraliyet Ailesi'nin talimatıyla öldürüldüğü iddiası sık sık dile getirilmişti. 

Prenses Diana'yı anlatan film yolda, başrolde Kristen Stewart yer alacak - Resim : 2

Adını prensesin evlenmeden önceki soyadından alan Spencer, Diana'nın ölümüne değil ama onun 90'ların başında Prens Charles'dan ayrılmaya karar verdiği günlere; özellikle de bir hafta sonuna odaklanacak. 

Prensesi, Alacakaranlık serisiyle adını duyuran, yakın zamanda Jean Seberg'i oynadığı Seberg ile övgü alan Kristen Stewart canlandıracak.

Prenses Diana'yı anlatan film yolda, başrolde Kristen Stewart yer alacak - Resim : 3

Filmin senaryosu, Peaky Blinders ve Taboo ile tanınan Steven Knight'a ait.

Spencer'ın yönetmeniyse 2016 tarihli Jackie ile ABD Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jacqueline Kennedy'nin hayatını beyazperdeye taşıyan Pablo Larraín. 

Filmin 2021 başlarında sete çıkması planlanıyor... 

Prenses Diana Kristen Stewart