Oz dizisinde Zahir Arif'i canlandıran ünlü oyuncu Granville Adams 58 yaşında kansere yenik düştü

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Oz dizisinde Zahir Arif'i canlandıran ünlü oyuncu Granville Adams 58 yaşında kansere yenik düştü

HBO'nun popüler dizisi Oz'un sevilen oyuncusu Granville Adams, kanserle mücadelesini kaybederek 58 yaşında öldü.

Uzun bir süredir kanserle savaşan ünlü oyuncu Granville Adams'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

58 yaşındaki oyuncunun ölüm haberini arkadaşları doğruladı. Adams, 2020'nin Aralık ayında kanser olduğunu hastanede çekilmiş bir fotoğrafıyla Instagram'dan açıklamıştı.

HBO'da yayınlanan Oz dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Adams'ın ölümünün ardından dizinin baş yapımcısı Tom Fontana, "İyi geceler tatlı prens, melekler şarkı söylüyor" diyerek duyurdu.

Oz'dan Dean Winters ise Adams'a büyük bir övgüde bulunurken Instagram'dan "Gülümsemesi bulaşıcıydı, kahkahası sarhoş edici. Asla ama asla kimse hakkında kötü konuşmadı. Güzel bir ruh, özleneceksin arkadaşım. Sen benim kardeşimsin ve seni tanıdığım için daya iyi bir insanım, huzur içinde uyu" paylaşımında bulundu.

Oz dizisinde Zahir Arif'i canlandıran ünlü oyuncu Granville Adams 58 yaşında kansere yenik düştü - Resim : 1

Yine Oz'dan Kirk Acevedo da sosyal medyadan oyuncunun yasını tuttu ve "Kanserle uzun bir savaştan sonra bugün kardeşimi kaybettim. Kaybetmekte iyi değilim çünkü buna aşina değilim" diye yazdı.

Granville Adams, 1997-2003 yılları arasında HBO'da yayınlanan hapishane dizisi Oz'da Zahir Arif karakterini canlandırmıştı. Ayrıca Homicide: Life on the Street'te polis memuru Jeff Westby karakterine hayat vermişti.

Adams kanserle savaşırken masraflarını Oz dizisinden Fontana ve Winters üstlenmişti.

Oz dizisi hakkında

Oswald Hapishanesi, suçluları islah edebileceğini düşünen bir idealist olan Tim McManus tarafında yönetilmektedir. Hapishanedeki mahkumlar, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için mücadele vermek zorundadır. Sınır tanımayan olayların yaşandığı hapishanede kimi tahliye olacağı günü görebilmek için, kimi ise uyuşturucu ticareti ya da diğer gruplar üzerinde güç kazanmak için savaşmak zorunda kalır. Tom Fontana’nın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Kirk Acevedo, Ernie Hudson, Terry Kinney,  Rita Moreno, J.K. Simmons, Granville Adams, Harold Perrineau gibi isimler yer aldı...

2021'DE HAYATINI KAYBEDENLER

2021'de hayatını kaybeden ünlüler