Oyuncu Evangeline Lilly, koronavirüs salgınını küçümseyip özgürlük gaspına dikkat çekti!

koronavirüs
Oyuncu Evangeline Lilly, koronavirüs salgınını küçümseyip özgürlük gaspına dikkat çekti!

Herkesi koronavirüs tehdidine karşı dikkatli olmaya çağıran isimlerin yanında Evangeline Lilly gibileri de var! Oyuncu, son Instagram paylaşımı üzerine kendisini eleştirenlere yanıt verirken salgını küçümseyip konuyu özgürlüklerin gaspına bağladı.

Fenomen dizi Lost ile tanınan, son dönemde Marvel Sinematik Evreni serilerinden Ant-Man ile ününü daha da pekiştiren Evangeline Lilly, koronavirüs salgını konusunda milyonlarca insan gibi düşünmüyor. 

Oyuncu, son Instagram paylaşımı yüzünden eleştirilerin odağında. 

Hesabına bir fincan çay fotoğrafı yükleyip altına "Çocuklarımı kampa bıraktım şimdi. Yola çıkmadan önce ellerini yıkadılar. Oynayıp eğlenecekler," yazıp bir de "her zamanki gibi" etiketini koyan Kanadalı oyuncu tepki çekti. 

Oyuncu Evangeline Lilly, koronavirüs salgınını küçümseyip özgürlük gaspına dikkat çekti! - Resim : 1

Paylaşımın altına yorum yağdı, insanlar endişelerini dile getirdi.

Lilly'nin bazı yorumlara verdiği yanıtlar düşündürücüydü. 

Oyuncu, salgını küçümseyip konuyu özgürlüklerin gaspına bağladı.

Bir yanıtta "Bazı insanlar hayatlarını özgürlükler temelinde biçimlendirir. Bazıları da özgürlükleri hayatları temelinde. Hepimiz seçimlerimiz doğrultusunda yaşarız," yazarken bir başka yanıtta "Grip benzeri bir rahatsızlık yüzünden neredeyse olağanüstü hal altındayız. Bu ürkütücü. Uyanık olalım. Bizi yönetenleri yakından izleyelim ki bu durumu özgürlüklerimizi çalıp daha fazla iktidar devşirmeye yeltenmesinler," ifadesini kullandı aktris. 

Lilly, son olarak konuyu kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçimine getirip "Her seçim döneminde 'bir şeyler' olur," dedi...

Oyuncu Evangeline Lilly, koronavirüs salgınını küçümseyip özgürlük gaspına dikkat çekti! - Resim : 2

koronavirüs Evangeline Lilly