"Örümcek Adam", Marvel Sinematik Evreni'nde kaldı

"Örümcek Adam", Marvel Sinematik Evreni'nde kaldı

Disney ile Sony, anlaşmazlığı kısa sürede aştı, Örümcek Adam Marvel Sinematik Evreni'nde ağ atmaya devam edecek. Tom Holland'ın başrolde olduğu Far From Home'un devam filmi, 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek...

Geçen ay eğlence dünyasına bomba gibi düşmüştü haber: Sony ile Marvel'ın da sahibi olan Disney, film hakları Sony'de olan Örümcek Adam serisinde bundan böyle birlikte çalışmayacak, yeni Örümcek Adam filminin prodüksiyonunu Marvel değil Sony bizzat yapacaktı. 

"Örümcek Adam", Marvel Sinematik Evreni'nde kaldı - Resim : 1

Anlaşmazlığın temelinde, son Örümcek Adam filmi Far From Home gişede 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmiş olsa da para yatıyordu. Daha doğrusu paranın paylaşımında anlaşamıyordu taraflar. 

"Örümcek Adam", Marvel Sinematik Evreni'nde kaldı - Resim : 2

Neyse ki bir aylık gergin bekleyişin ardından dün Sony ile Disney orta yolu buldu, Örümcek Adam Marvel Sinematik Evreni'nde ağ atmayı sürdürecek. 

"Örümcek Adam", Marvel Sinematik Evreni'nde kaldı - Resim : 3

Bir başka deyişle Tom Holland, Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home'dan sonra üçüncü kez kostümünü giyecek.

Marvel'ın başkanı Kevin Feige'in yapımcılığında yola çıkacak üçüncü Örümcek Adam filminin vizyon tarihi şimdiden belli: 16 Temmuz 2021.

Disney sony örümcek adam Marvel Marvel Sinematik Evreni Tom Holland sinema Spider-Man